Ако той не е готов за бебе, а вие сте...

Как да разтълкуваме поведението му

Ако той не е готов за бебе, а вие сте...

Да се решиш да имаш дете е важна крачка, която трябва да се обмисли внимателно. Ако сте се почуствали готови, но партньорът Ви се колебае и не знае дали ще може да се справи с това да сменя памперси, с плача на бебето и има куп други питанки, то и вие трябва да се запитате някои неща.

Защо той не иска дете?

Това е големият въпрос! Ако е малък, или сте отскоро заедно, нямате финансова стабилност или е неудовлетворен от работата си, е разбираемо, че не иска да прави толкова важна и голяма крачка, защото връщане назад след това няма. Но, ако вече имате здрава връзка, живеете заедно, разбирате се страхотно и нямате парични притеснения, то тогава наистина трябва сериозно да се замислите защо той отказва да стане татко.

Има няколко възможни отговора.

Може би просто не е готов и иска да си поживеете заедно. Ако е човек, който обича социалния живот, обича излизанията, компаниите и не иска ограничения, то е нормално да Ви казва "Мило, нека си поживеем още малко така." Това означава, че той има намерение да Ви направи най-щастливата жена на света, но засега иска да се отдаде на живота.

А, ако никога не стане готов? Всяка жена се е ужасявала от факта, че партньорът й, който й изглежда перфектен, никога няма да пожелае да стане татко. Ако той ви прекъсва, когато подхванете темата, казва ви, че не иска такива неща и най-вероятно не би поискал никога, то вие сте тези, които трябва да направите изводите сами за себе си и да прецените дали искате да останете с този човек.

Не забравяйте, че имаме един живот. Преследвайте щастието си!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay