Защо дамите си падат по женени мъже?

Има редица експертни мнения по въпроса

Защо дамите си падат по женени мъже?

За много жени идеята да се срещат с женен мъж е ужасяваща и силно неприемлива. И точно затова - опасно привлекателна. За други дами пък връзката с господин, който си има семейство, изобщо не е тема табу. Каква е причината за това?

Според скорошна статия на Women’s Health има определени фактори, с които семейните мъже събуждат интереса на необвързаните жени. Дори без да се стремят към това. Информацията се базира на различни мнения на експерти и автори на книги за връзките и любовта.

Една от основните причини, които водят до появата на любопитство от страна на една жена към женен мъж, е фактът, че той вече е избран от друга съперница. Дори и един мъж да не е брачно обвързан с половинката си, той автоматично се превръща в по-вълнуващ обект за останалите жени именно защото е зает. Тъй като вече веднъж е оценен от друга жена и му е гласувано доверие да се превърне в брачен партньор, значи е напълно вероятно да притежава несравними и ценни качества.

Освен това щом един мъж се е съгласил доброволно да създаде семейство, то значи той е достатъчно отговорен в действията си и на него може да се разчита. Разсъждава трезво и действията, предприети от непорасналия разсъдък, са вече в миналото.

Самата мисъл за подобно начинание, което не всяка жена се наема да предприеме, е един вид приключение, което може да повиши адреналина. А това е особено притегателна сила за жените.

Несъмнено посочените фактори не изчерпват причините на свободните дами да си падат по женени мъже. Но са една напълно приемлива основа, на която сме склонни да вярваме. Останалото зависи само и единствено от нагласата на жената за живота.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay