Как да покажете любовта си без думи

Понякога действията са по-силни от думите

Как да покажете любовта си без думи

Можем много да говорим за това прекрасно чувство- любовта. Можем да пишем стихове и песни и да кажете всичко, което знаете за нея, но понякога всичко, от което се нуждаете, е да направите нещо правилно. Това ще означава много повече за човека до вас от хиляди думи. Ето как можете да изразите любовта си без думи:

1. Давайте на партньора си време за почивка

След тежък ден всички се нуждаем от известно време да си починем от работата и да насочим вниманието си към обичайния си живот. Не тормозете партньора си с домакинска работа веднага. Дайте му време да си почине. Този вид емоционално презареждане ще помогне да предотвратите конфликти.

2. Бъдете добър слушател

Ако партньортът ви иска да ви сподели нещо, изслушайте го, дори да ви се струва скучно, ако става дума за работа, например, изслушайте го, има нужда да сподели с някого. Опитайте да бъдете любезни и разбиращи.

3. Не забранявайте на партньора си да се вижда с приятелите си

Когато сте във връзка, последното нещо, което трябва да правите, е да превръщате партньора си във ваша собственост. Всеки човек се нуждае от лично пространство и от време, което да прекарва с приятелите си. Така че следващият път, в който вашият партньор иска да излезе с приятелите си, просто му пожелайте "Приятно прекарване"

4. Обръщайте внимание на нещата, които обичат

Щастието се състои в малките неща. Любимият му сладкиш, да измиете чиниите вместо него, да направите нещо, което знаете, че обича. Това показва, че си спомняте какво харесва и обича. Тези прости неща правят хората щастливи.

5. Правете комплименти

Жените не са единствените, които обичат да чуват комплименти. Мъжете също обичат да чуват, че изглеждат добре. Кажете на мъжа си, че изглежда страхотно с тази нова риза или че е най-добрият мъж на света. Това ще означава много за него.

6. Мечтайте заедно

Палми, море, коктейли...Всички мечтаем за почивка като тази. Мечтайте заедно за бъдещата си почивка или за бъдещото си жилище и си мислите колко щастливи ще бъдете.

7. Бъдете както негова приятелка, така и негов приятел

Критиките, недоволството и да бъдете включени в "мъжките" неща определено не е това, което вашия мъж иска. Оставете го да бъде независим. Оставете го да взима решения и го подкрепяйте.

8. Приготвяйте вечеря заедно

Помислете заедно какво искате да ядете, отидете да напазарувате и пригответе вечерята заедно. Такива занимания сближават. Най-важното е да прекарвате време заедно.

9. Не се притеснявайте от недостатъците

Всички сме различни и никой не е съвършен. За да имате хармонична връзка трябва да се научите да не забелязвате малките недостатъци. Така животът ви ще бъде много по-лесен.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay