Как се справя всеки зодиакален знак с раздялата? (част 3)

Как се справя всеки зодиакален знак с раздялата? (част 3)

Зодиакалните знаци често определят нашите реакции. При раздялата всеки има свой подход и начин за преодоляване на загубената любов или свой начин да каже на половинката си, че вече не са един за друг. Ето как реагират и последните четири знака от зодиака:

Как се справя всеки зодиакален знак с раздялата? (част 3)

Стрелец ( 22 Ноември - 21 Декември)

Като последната огнена зодия, стрелците са известни със своето любопитство. Те са много страстни и винаги търсят нови тръпки, за това свободата им трябва да бъде уважавана във всяка една връзка. Ако се почувстват контролирани или ограничавани моментално ще се отдръпнат. Стрелците са известни със своята директност, за това когато инициират раздяла са безкомпромисни в посочване на причините. Те са номади по сърце и за тях не е трудно да си тръгнат от връзка, сякаш никога не е съществувала. Може това да ви се струва грубо, но огънят им не е предназначен да ви изгори.

Ако стрелецът бъде отхвърлен, нещата стоят съвсем различно. Стрелците се стремят да докажат любовта си. Може да изглежда романтично, но в действителност тези опити за доказване на любовта са по-скоро израз на импулсивност, повече отколкото на обожание. Нищо не би могло да спре стрелеца от постигане на целта си. Те са готови да преплуват океани, да носят рози пред вратата на бившите си и ще бъдат удовлетворени само, когато целта им е постигната. Стрелците, които копнеят за бившата си половинка, трябва да помислят до кога са готови да останат, ако той/тя ви приеме отново.

Как се справя всеки зодиакален знак с раздялата? (част 3)

Козирог (22 Декември - 19 Януари)

Козирозите са известни със своята липса на емоционалност. Всъщност чувствата им са много по-меки, отколкото репутацията им разгласява. Като партньори са лоялни, може да се разчита на тях и са чувствителни партньори. Те искат да градят дългосрочни взаимоотношения, за да имат подкрепа при спадовете и възходите в живота.

Ако попаднат във връзка, която вече не върви, козирозите приемат фактите спокойно и продължават напред. Този земен знак по-скоро би приел реалността, такава каквато е, отколкото да се самозалъгва. Още повече, те никога не биха молили партньори им да остане, ако той вече не желае. За козирогът раздялата е просто още едно събитие от живота, с което трябва да се правят.

Как се справя всеки зодиакален знак с раздялата? (част 3)

Водолей (20 Януари - 18 Февруари)

Последният въздушен знак от зодиака се идентифицира с нестандартния си поглед за живота. Водолеите са много хуманитарни, обичат да общуват с много хора и това понякога им пречи да водят разговор на личностно ниво. Това не значи, че не се интересуват от никого, просто предпочитат да гледат по-мащабно над нещата, отколкото да излязат на една среща.

Когато са във връзка водолеите са вдъхновяващи, но при раздяла задължително държат да се изолират напълно. Независимо дали те са инициатори на раздялата или не, винаги се отдръпват, за да премислят отстрани успехите и провалите във връзката. Може дори да намерят научни доказателства, които да подкрепят тезите им. Дори да изразяват чувствата си по странен начин, те наистина имат силни емоции и се нуждаят от близките си, за да преодолеят раздялата.

Как се справя всеки зодиакален знак с раздялата? (част 3)

Риби (19 Февруари - 20 Март)

Рибите са последния зодиакален знак. Те са креативни, интуитивни, най-щастливи са когато живеят на ръба между реалността и фантазията. Сърцата им са изпълнения с апатия и чувство за справедливост, но за тях е най-лесно да отплуват далеч от проблемите.

Рибите не обичат да попадат в трудни ситуации и стила им на  раздяла често е неубедителен и неясен за партньора им. Заради нежната им същност, покрита с бетонни стени, те предпочитат да си тръгнат като оставят повече въпроси след себе си отколкото отговори. Често рибите разчитат на сънищата си, за да вземат определени решения. За тях е важно да си осигурят повече почивка при раздялата, за да се възстановят и да вземат важни решения.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay