Какво научих от това, че ми изневериха

Всяко нещо, което се случва в живота ни е ценен урок

Какво научих от това, че ми изневериха

Взаимоотношенията са пълни с възходи, падения, добри и лоши моменти. Но когато дойде краят, в резултат на изневяра, изглежда предизвикателство да подредим пъзела. Както се казва, времето лекува всички рани и това се отнася и за този вид раздяла. Въпреки че изневярата може да изглежда като крайно предателство, всъщност може да се окаже благословението, което винаги сте търсили.

Връзката може да е свършила, но това не означава, че няма какво да се научи от нея. Като погледнете назад, ще откриете няколко неща, които искате да сте разбрали по-рано, и такива, за които сте готови да научите в този момент. Ако в момента се справяте с трудна раздяла, причинена от изневяра, или ви се е случвало поне веднъж в живота, продължете да четете

Разпознайте знаците

Сега, когато връзката е приключила, е по-лесно да забележите признаците за предстояща изневяра. Когато преосмислите и преразгледате цялата връзка, ще осъзнаете, че нещата са много по-зле, отколкото сте си мислели. Всичко ще придобие смисъл и ще разберете защо нещата са се развили по този начин.

НЕ забравяйте

Чувствата не изчезват за една нощ. Вероятно сте много ядосани и не искате да виждате бившия си по никакъв повод, но не забравяйте, че все пак още обичате този човек. Също така недейте и да се самозаблуждавате, че нищо кой знае какво не се е случило, защото така има голяма вероятност да се върнете при него и историята да се повтори.

Намерете силата си

Без значение дали сте били заедно за няколко месеца или няколко години, изневярата боли. Това е вашата възможност да заблестите и да разберете колко силна можете да бъдете. Няма нищо по-възхитително от жена, която си е самодостатъчна.

НЕ разчитайте на бившия си да бъде до вас

Ако вашият бивш ви е бил отдаден на 100%, изневярата е нямало да се случи. Не си струва да зависите от някого, който лъже и не ви уважава. Освен това получаването на подкрепа от лицето, причинило болката, изглежда като противоречие, нали?

Подновете отношенията си с близки и приятели

Един от най-добрите начини да извлечете от ума си негативните мисли, е да отделите малко време за себе си. Нищо не носи повече щастие, от това да вършите това, което обичате най-много, независимо какво е то. Прекарването на време с близки приятели и семейство също е важно, защото те могат да поставят ситуацията в перспектива за вас.

НЕ се отчуждавайте от хората

Няма нищо по-вярно от факта, че тъгата обича компанията. Затварянето в себе си, придружено от тъжна музика и филми, няма да доведе до нищо хубаво. В края на краищата вероятно ще се почувствате още по-зле, затова е добре да сте заобиколени от позитивни хора.

Вярвайте, че заслужавате нещо по-добро

Важно е да цените себе си, за да можете да започнете следваща връзка. Никой не заслужава да бъде лъган. Трябва да обичате себе си, преди някой друг да ви обича.

НЕ се надявайте бившият ви да се върне при вас

Трябва да се запитате дали наистина можете да имате доверие на бившия си, ако вие двамата решите да  опитате отново. Сега е моментът да се върнете обратно в света на срещите.

Приемете, простете и продължете напред

След като сте имали малко време, за да размислите, приемането е следващата стъпка. Ако някой ще мами, не можете да промените този човек, колкото и да се опитвате. Също така е важно да простите в процеса на продължаване напред. В крайна сметка трябва да бъдете благодарни на този човек, че ви е предал ценен урок. Той ви е показал от какво да се пазите за в бъдеще.

Повярвайте отново в любовта

Нормално е в началото да мислите, че любовта е нещо лошо, да сте изгубили надежда и доверие в хората, но дайте всичко от себе си да превъзмогнете тези мисли бързо. Бъдете готови за следващата си любов и вярвайте, че нещата ще бъдат много по-добре.

НЕ мислете, че следващият ви партньор ще бъде същия

Колкото и да е трудно, опитайте да дадете шанс на следващия мъж. Изневярата ви е нанесла психическа травма, но опитайте да преглътнете всичко и да започнете на чисто. Ако живеете с мисълта, че всички мъже изневеряват, се обричате на самотен живот.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

 

7 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay