Какво привлича по-младата жена към по-възрастния мъж?

Какво привлича по-младата жена към по-възрастния мъж?
Canva

Установихме какво привлича по-възрастен мъж към по-млада жена. Но какво привлича по-млада жена в по-възрастен мъж? Ето най-честите причини:

Проблеми с таткото

Някои жени подсъзнателно търсят бащинска фигура в своя потенциален партньор. Те напълно не разбират, че се борят с някои сериозни проблеми с бащата.

Когато случаят е такъв, излизането с по-възрастни мъже означава да получите всичко, което не сте получили от бащите си, когато сте били малки момичета.

Финансова сигурност

Нека си изясним едно нещо: не всяка жена, която търси финансова сигурност, е златотърсачка. Да, има и такива, които търсят "sugar daddy".

Но от друга страна, има и такива, на които им е писнало от мързеливи млади мъже, които трябва да подкрепят финансово. Така че те избират да се срещат с по-възрастни хора, които могат да бъдат в крак с тях!

Житейски опит

Много жени се срещат с по-възрастни мъже поради богатия житейския опит. Те се възхищават на тези момчета, защото могат да научат нещо от тях – това е толкова просто.

Отговорност и зрялост

За разлика от по-младите момчета, повечето възрастни мъже знаят какво означава да си отговорен и зрял. Те не обичат незрелите игри за срещи – те знаят какво искат и не се страхуват да го получат. Какво повече може да пожелае едно момиче?

По-добър сексуален живот

Независимо дали искат да го признаят или не, много млади мъже нямат представа какво правят в спалнята. Те все още изследват и търсят себе си.

От друга страна, средностатистическият по-възрастен човек е много по-опитен. Той знае как да угоди на една жена и точно това привлича по-младите жени към него.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay