Поглед в бъдещето: Устоява ли любовта на изпитанията на времето?

Как ще реагирате, ако видите любимия си да се превръща в 90-годишен старец в рамките на няколко минути?

Поглед в бъдещето: Устоява ли любовта на изпитанията на времето?

Замисляли ли сте се как ще изглежда партньорът ви след няколко десетилетия? Вероятно можете да си представите далечното бъдеще, но ще трябва да почакате доста време, преди да разберете истината.

Една двойка се сдоби с уникалния шанс да надникне в бъдещето, благодарение на експеримент от серията 100 Years of Beauty, който цели да покаже красотата на остаряването.

Чрез опита Кристи и Тавис, които скоро ще се женят, разбират как ще изглеждат на преклонна възраст. Опитни гримьори постигат невъзможното, като преобразяват лицата им до неузнаваемост.

Те са гримирани от професионалисти, като съответният грим ги състарява така, че всяка от визиите добавя по 20 години към външния им вид. Резултатът - двамата добиват съвсем реална представа за това как ще изглеждат на 50, 70 и 90 години.

Поглед в бъдещето: Устоява ли любовта на изпитанията на времето?

И ако някои хора свързват остаряването с неприятни неща, като бръчки или падаща коса, то младите влюбени го свързват със спомените, които ще са натрупали, когато остареят. А реакциите на Кристи и Тавис при вида си след всяка една сесия на гримиране е изпълнена с толкова много любов...

50 години
Тавис не е разочарован от начина, по който изглежда половинката му на 50 години. "Надявам се, че наистина ще изглеждаш така. Фантастична си” - така реагира той на 50-годишния образ на Кристи.

Поглед в бъдещето: Устоява ли любовта на изпитанията на времето?

70 години
За 70-годишната й версия, Тавис споделя: "Доста съм доволен от начина, по който изглеждаш”. Кристи пък се шегува, че ще трябва по-добре да се грижи за косата му на тази преклонна възраст.

Експериментът е придружен от много смях и сълзи. На въпроса защо са толкова емоционални, двойката отговаря, че си представя какви са вече изминалите 50 години, които са прекарали заедно. "Да я видя такава, ме кара да си представя през какво сме преминали, за да сме заедно, изглеждайки по този начин. Какво се е случило между нас?”

Кристи се вълнува, защото според нея "наистина ти повлиява да видиш как ще изглежда някой на 70 години, ако си го познавал, когато е бил на 19”.

Поглед в бъдещето: Устоява ли любовта на изпитанията на времето?


90 години
Последната фаза е превръщането на младежите в 90-годишни старци. На въпроса дали мислят, че тогава ще бъдат все още сексуално активни, те отговарят, че най-вероятно не, защото ще бъдат много изморени. Въпреки това те изглеждат много щастливи, представяйки си житейския път, който ще са извървели заедно на тази възраст.

Запитани какви биха били последните им думи един към друг, Кристи отговаря, че най-вероятно би се уверила, че той знае колко много го обича и колко важен е за нея. А думите на Тавис биха били такива: "Ти ме направи по-добър човек. Има толкова неща, които не бих могъл да постигна без теб, и няма да бъда без теб”.

Поглед в бъдещето: Устоява ли любовта на изпитанията на времето?

Ето го и цялото емоционално видео, което е способно да ви просълзи:


Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay