Полъх от 80-те: Ужасни любовни съвети към млади момичета

Дали девойките, които са ги следвали, са имали успех?

Полъх от 80-те: Ужасни любовни съвети към млади момичета

"Как да бъдеш популярна сред момчетата” - това е заглавието на реална книга, която е била публикувана през 1984 година. Неин автор е Стейси Рубис.

Книгата представлява сборник със съвети за любовта, срещите и романтичните отношения между тийнейджърите. Самото съдържание на книгата е също толкова абсурдно, колкото е и заглавието ѝ.

Предлагаме да прочетете едни от най-куриозните и забавни съвети, които са давани на момичетата от 80-те, що се отнася до любовта и връзките.

1. "Знаете ли какво е неустоимо за момчетата? Невинността.”

2. "Когато си срамежлива и тиха, момчетата веднага усещат, че си момиче, на което може да се вярва. Те си казват: "Тя няма да ме нарани или унижи".

3. "Момчетата стават по-уверени, когато се държиш странно и леко смутено. Твоите странности ги карат да се чувстват по-мъжествени.”

4. "Повечето момчета се страхуват от отговора "Не”. Те не могат да спят, ако им откажеш нещо. Затова предпочитат да си стоят сами, отколкото да заговорят момиче."

5. "Ако изглеждаш прекалено "луда по момчетата", те няма да те харесват. Няма да те уважават и да ти вярват. Може да си докараш и лоша репутация. Хората ще си кажат: "О, тя е толкова отчаяна… тича след всеки срещнат”. Така няма да станеш популярна.”

6. "Много момчета си мислят, че е срамно да показваш чувствата си. Мислят, че не е готино и е прекалено женствено. Затова момчетата предпочитат да те игнорират и да си правят груби шеги с теб."

7. "Повечето момчета, които познавам, няма да излязат с момиче, което не е дама.”

8. "Не забравяй да се гласиш всяка сутрин. Важно е да полагаш усилия, за да изглеждаш добре. Положените усилия разграничават обикновеното момиче от зашеметяващото.”

Полъх от 80-те: Ужасни любовни съвети към млади момичета

9. "Мъжете ще са привлечени от теб само ако си интересна и успяла.”

10. "Бъди екзотична, ексцентрична, изобретателна и остроумна. Пусни дивата си страна на свобода. Така ще привлечеш внимание.”

11. "Не бъди твърде агресивна, за да не заплашваш мъжествеността на момчето до теб.”

12. "Най-прекият път до сърцето на един мъже е през егото му.”

13. "Научи графика му и го преследвай. Гледай да се засичате "случайно”.

14. "Хората, които са победители в любовта, не приемат "Не" за отговор.”

15. "Моли ги за съвет. Познавам едно момиче, което изобщо не е красиво, но винаги говори с най-хубавите момчета, защото знае как да ги заговори. Помолете ги за помощ с някое домашно и ще привлечете вниманието им.”

Полъх от 80-те: Ужасни любовни съвети към млади момичета

16. "Ако момчето, което харесваш, е голям красавец, може да пратиш снимката му в някоя агенция за модели. Ще ти бъде благодарен по-късно.”

17. "Дори да смяташ, че контрацепцията е отговорност и за двамата, твоето тяло има нужда от предпазване, а не неговото.”

18. "Когато си груба с някое момче, ще ти излезе лошо име и ще те наричат злобна.”

19. "Научно доказано е, че сексът е основна биологична нужда за момчетата. Те се водят първо от инстинкта си, а след това от чувствата. При момичетата е точно обратно.”

20. "Свали гарда и бъди общителна. Не стой само в ъгъла и не бъди мрачна. Така няма да те харесат.”

Ако искате да четете още интересни статии, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay