Разберете дали приятелят Ви е истински мъж

11 признака, по които да познаете истинския мъж

Разберете дали приятелят Ви е истински мъж

Истинските мъже са много трудни за откриване. Не можете да разберете какъв е мъжът само като го гледате, трябва да прекарате време с него, да наблюдавате навиците му, за да разберете дали е истински мъжкар или не. Ако той прави всички неща от списъка, поздравления! Намерили сте истински мъж. Намерете мъж, който не се притеснява да ви купи тампони. Намерете си мъж, който ви докарва до оргазъм 3 пъти дневно. Намерете си истински мъж.

                1. Предлага да отиде до магазина за тампони, когато се налага. Не се притеснява да вземе една                кутия тампони, да отиде на касата и да я плати. Не е толкова страшно!

    1. Обича деца и е мил с тях. Да проверите дали обича деца е един страхотен тест. Заведете го в някое заведение в 5часа следобед, за да сте сигурна, че ще има семейства с малки деца на съседните маси. Ако се изнерви или започне да крещи, не е истински мъж. Но ако се усмихва на децата и е мил с тях, значи е издържал теста успешно.

    2. Приема вашият оргазъм за нещо важно. Той иска да ви достави удоволствие. Интересува се какво и как ви харесва. Вижда секса като удоволствие и за двамата, а не само за него.

    3. Не проверява телефона ви. Не проверява чатовете ви, снимките ви и т.н. Ако остане сам в стаята с вашия телефон и не го пипне, значи е истински, достоен мъж.

    4. Не прави скандали, когато излизате с приятелките си. Повечето мъже се обаждат през 5 минути, за да проверят къде сте, с кой сте и т.н. Но истинският мъж знае, че "излизам с приятелки" не е кодовото наименование на "отивам на среща с друг мъж". Той ви има доверие и ви уважава достатъчно, за да не ви притеснява, докато се забавлявате.

    5. Когато започнете да говорите за бившия си и какъв боклук е той, той ви изслушва и задава адекватни въпроси, вместо да ви прекъсне.

    6. Мие чинии и върши и друга домакинска работа. Истинският мъж знае, че вие не сте длъжна да вършите цялата домакинска работа и ви помага. Истинските мъже уважават жените и знаят, че те не са прислужници.

    7. Споделя завивката си в вас. Никога не взима цялата завивка. Грижи се за вас и иска да ви е топло. Има мъже, които гледат само себе си и не ги интересува дали се чувствате добре.

    8. Не се притеснява да казва и да показва, че обича и уважава жените. И това не означава, че е мамино синче. Истинският мъж смята, че двата пола трябва да са равни.

    9. Не обижда бившите си приятелки. Никой истински мъж няма да нарече жена, с която е бил "луда". Повечето мъже започват да обиждат жените, с които са прекратили отношенията си. Истинският мъж уважава всяка жена, с която е бил. Без значение каква е причината за раздялата.

    10. Интересува се от нещата, от които се интересувате и вие. Когато кажете, че искате да гледате някой филм, който харесвате, той е съгласен. Когато му разказвате за работата си, той слуша. Истинският мъж не е егоист. Той се интересува от вас, от заниманията ви, от емоциите ви.

      Станете част от Jenite.bg във Facebook!   

4 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay