Свети Валентин е пълен с изненади и поводи да бъдем щастливи

Свети Валентин е пълен с изненади и поводи да бъдем щастливи

Нямаме време за губене! Денят на влюбените е почти на прага и трябва да измислим начин да докажем любовта си пред половинката. Това не е никак лесна задача, особено в днешните времена, в които има показност навсякъде. Трябва да е нещо грандиозно, нещо неповторимо, нещо, което да се запомни. Не се шашкайте, ние сме тук, за да ви дадем страхотни идеи, които ще накарат вашия любим човек да ахне от изненада!

Ваучер за пазаруване

Дамите обичат да пазаруват, дори и да не си го признават те са в истинската си стихия, когато се пред стелажите с дрехи в някой моден бутик. Сигурни сме, че вашата дама, приятелка или дори майка или сестра би се зарадвала на възможност да превзема мола на чужди разноски. По този подарявате на любимата си не само пазар, но и лично време за самата нея.

Нестандартен букет

Цветята са прекрасен, но и доста банален подарък. Винаги можете да поднесете червена роза като допълнение, но ние ви предлагаме да заложите на не толкова обичаен букет, включващ бутилка скъп алкохол и луксозни бонбони. С подобен подарък лесно ще покорите сърцето на една дама!

Свети Валентин е пълен с изненади и поводи да бъдем щастливи

Мистериозна кутия

Изненада е ключова в желанието ни да направим наистина впечатляващ подарък. Чудесна опция в случая е мистериозна кутия или дори абонамент за няколко месеца. можете да изберете такава с козметика, с лакомства или дори бижута. Всичко зависи от вкуса на любимата ви жена!

Парфюм

Да си дойдем на думата! Класиката си е класика! Ако не сте сигурни на какво да заложите просто заложете на любимия аромат на своята половинка. Лесно ще си припомните кой е - просто разгледайте внимателно козметичната ѝ тоалетка.

Свети Валентин е пълен с изненади и поводи да бъдем щастливи

Ертоично бельо

Няма да е Св. Валентин, ако не прекараме нощта подобаващо. Разкрепостете се в спалнята с комплект еротично бельо, с което вашата дама ще се превърне в истинска богиня! Може да бъде в черно, червено, с дантели или пък жартиери! Не се свенете, това е вашата вечер!

Свети Валентин е пълен с изненади и поводи да бъдем щастливи

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay