Тайните могат да спасят връзката ви

Честността е най-добрия избор, но не винаги

Тайните могат да спасят връзката ви

В един перфектен свят, честността и откровеността 24/7 щяха да бъдат реални. Но ние не сме перфектни, още по-малко светът е перфектен, така че няма нищо лошо в пазенето на тайни от половинката. Нека бъдем ясни: не казваме, че е нормално да лъжете постоянно, но пазенето на някои части от живота в тайна е полезно и важно.

Например, вашият партньор наистина ли трябва да знае какво е мнението ви за майка му или с колко мъже сте спали? Определено не. Ето 9 теми, които не бива да коментирате с любимия и е най-добре да запазите за себе си.

Тайни за красота

Ако се чувствате комфортно да споделите как се грижите за себе си, давайте, споделяйте. Но ако не искате вашата половинка да знае как се епилирате, на какви процедури ходите, какви продукти използвате и т.н., това е напълно нормално и не е нещо, за което трябва да се притеснявате.

Детайли за вашето лично време

Няма нужда половинката ви да знае кога и как си доставяте удоволствие сами. Това може да бъде знак, че не сте сексуално задоволени и партньорът ви ще започне да се чуди какво не прави както трябва.

Повишаване на теглото

Не е нужно вашата половинка да знае точно колко килограма тежите и дали сте качили или сте свалили някой килограм. Особено за жените, това е една много деликатна тема, която не е задължително да споделят с никого. Това си е вашето тяло, вашите килограми и можете да ги пазите в тайна колкото поискате.

Чужди тайни

Това, че може да споделяте на партньора си чужди тайни, е абсолютно грешно. Ако сте обещали да пазите нечия тайна, пазете я. Да, вашата половинка ви е най-близкия човек, но това не означава, че трябва да знае тайните на приятелките ви.

Детайли за женските вечери

Ако сте в моногамна връзка, на всички е ясно, че няма опасност от изневяра, други мъже и т.н., затова не е нужно да разказвате женските вечери с най-малките подробности. Не случайно това са женски вечери и не е нужно никой мъж да знае точно какво се е случило.

Вашата бройка

Съвсем нормално е да искате да запазите броя на сексуалните си партньори в тайна. Това е ваше право, а и тези разговори обикновено не завършват добре.

Профилите в социалните мрежи

Не е нужно да споделяте с партньора си всичко, което се случва в Instagram, Facebook и т.н. Това нещо се нарича лично пространство и трябва да си го пазите.

Въпроси, свързани със семействата

Никога не разкривайте негативните си чувства към семейството на половинката си. Дори да не харесвате неговите близки, правете се, че са ви много симпатични и колкото и да се опитва да ви накара да го кажете, не признавайте, че не ги харесвате. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay