Химията е много важна, но не прави брака успешен

Да, химията е важна, но не тя поддържа брака

Химията е много важна, но не прави брака успешен

Всеки обича романтичния, изпълнен с химия, период от една връзка. Толкова е вълнуващо и интересно. Именно тези искри събират хората. Но ако искате връзката ви да продължи дълго време и да е пълноценна, практикувайте тези 7 неща.

1.       Интересувайте се един от друг

Подобно на радио, в една връзка трябва да има много силен сигнал. Връзката трябва да е чиста и силна. Комуникирайте свободно, интересувайте се какво се случва с другия. Искайте съвети и се интересувайте от мнението на партньора си.

2.       Не пренебрегвайте собствения си живот

Нормално е да имате различни приятели, различни любими занимания. Не пренебрегвайте тези неща в името на любимия, не си правите услуга.

3.       Разграничавайте малките спорове от сериозните проблеми

Когато двама души споделят живота си е неизбежно да има спорове помежду им. Всеки човек има различни навици, които не всеки харесва. Нормално е да има

караници, но не приемайте всеки спор за нещо много сериозно, за край на брака и т.н.  

4.       Бъдете отбор

Това се отнася за всичко-от най-дребните нещо до най-сериозните. След като сте казали "да”, Вие сте обещали, че ще се грижите за този човек и ще бъдете до него. Вие сте едно цяло и трябва да действате като едно.

5.       Бъдете проактивни

Бракът е трудна работа. Трудно се градят отношения и трудно се пазят. Трудно е да се създаде семейство, но си заслужава. Трябва да полагате много усилия, за да имате успешен брак.

6.       Бъдете лоялни

Лоялността е основата на успешния брак. Подкрепяйте партньора си във всичко. Проявявайте разбиране, когато минава през трудни периоди.

7.       Яжте вкъщи

Винаги вкъщи е по-вкусно. Особено когато вечеряте със съпруга си в дома ви. Наслаждавайте се на малките неща. Радвайте се на уюта, за който любимия човек допринася. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!  

2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay