Любовната история на Риана и ASAP Rocky

Любовната история на Риана и ASAP Rocky

Едва ли има човек на света, който да не е разбрал, че Риана очаква своето първо дете. Но това, което малцина знаят е как и кога всъщност започва любовната история на култовата певица с рапъра ASAP Rocky. Затова нека се потопим във връзката на двамата влюбени и да разберем как е започнало всичко!

Нека се върнем до далечната 2012 година, когато Риана и ASAP Rocky са заедно на сцената на VMA. Още тогава феновете забелязват искри между двамата изпълнтели.

Година по-късно медии твърдят, че са забелязали двамата да се целуват по време на снимките на видеото към песента на Роки "Fashion Killa".

През 2019 г. те отново са заедно, но този път не къде да е, а на Седмицата на модата в Париж. По-късно същата година рапърът посещава Диамантения бал на Риана, където те отново изглеждат доста близки. След това двамата се появяват на Модните награди в Лондон, отново заедно!

През 2020 г. Риана и Роки са забелязани зад кулисите на концерта Yams Day Benefit в Бруклин, само дни след раздялата ѝ с Хасан Джамил, с когото тя излиза в продължение на три години. През лятото на същата година Роки взема участие в кампанията на Риана Fenty Skin.

Любовната история на Риана и ASAP Rocky

През декември същата година източник потвърждава пред People, че Риана и Роки се имат връзка, след като Page Six и Us Weekly съобщават, че са двамата били видени заедно с група приятели в Ню Йорк, което предизвиква спекулации относно отношенията им.

Неназован източник споделя пред Us Weekly, че Роки е "много влюбен в Риана от години". Отначало Риана е имала намерението да го остави в приятелската зона, но нещата рязко се променят през лятото и те най-накрая се обвързват.

В края на 2020 г. Риана и Роки прекарват празниците заедно, а според Entertainment Tonigh прекарването на Коледа заедно е очевидна и логична стъпка във връзката на Риана и ASAP. Те се познават от толкова дълго време като приятели и в работна среда, което им помага толкова лесно да се разбират, да пътуват заедно и да живеят живота си на макс. Те винаги си прекарват толкова добре заедно и определено изглеждат влюбени.

През пролетта на 2019 г. Роки дава интервю за GQ, в което разказва за Риана, наричайки я "любовта на живота ми" и "моята дама".

"Мисля, че когато знаеш, знаеш. Тя е единствената." - допълва той.

През изминалата 2021 година двамата често биват забелязани в интимни ласки по време на снимки, а също така посещават за първи Met Gala кат двойка.

След това Роки и Риана посрещат Нова година в Барбадос - какво по-добро начало на новата 2022 г. в нейното начало те са все така неразделни, засичани заедно на много места и по различни поводи.

Не след дълго медиите избухнаха с новината за бременността на певицата. Остана само да чакаме малкото човече да се появи на бял свят и да пожелаем на младата двойка да бъдат все така щастливи и неразделни!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay