Любопитни факти за най-красивaта жена за 2022 г. Жасмин Тукс

Победителката в "Най-красивото лице в света" за 2022 г. бе обявена преди брени дни. Това е 31-годиният модел Жасмих Тукс, която е и един от боичаните модели на Victoria's Secret. Но освен, че е кралица на модния подуим, какво друго знаем за нея?

Въпреки че това е изключително субективна награда, създателят на съдържание TC Candler успешно съставя годишен списък от 1990 г. насам. Въпреки че покорява модната индустрия от години, Жасмин Тукс не бе толкова популярна, преди дастане част от ангелите на популярния бранд за бельо. Въпреки това много хора все още не са разбрали кое е момичето, носещо популярното име. Ето няколко интересни факта, които не знаехте за Жасмин Тукс.

Първото ѝ шоу е през 2012 г.

Първото шоу на Жасмин се случва през 2012 г. Още тогава тя споделя, че този ден е бил еидн от най-емоционалните за нея. Нейният агент ѝ съощил новината съвсем безгрижно, а тя от своя страна не можела да повярва на късмета си.

Тя е омъжена

През 2021 г. Тукс сключва брак с дългогодишния си годеник Хуан Дейвид Бореро. Той е бизнесмен и работи като директор на международните пазари в Snapchat. Прз ноември 2022 г. звездната двойка обяви, че очкават своето първо дете.
В модната индустрия от раждането
Може да се каже, че Жасмин Тукс е родена в модната индустрия, тъй като работата на майка ѝ ѝ осигурява публичността, от която се нуждае. Майка ѝ работи като стилист на знаменитости, така че още от малка Тукс живее живот, заобиколен от бляскави модели и шоуруми. Като се има предвид нейният изтънчен вкус към модата и стила, може да се каже също, че е наследила вкуса на майка си. Всъщност тя бива "открита" по време на една от срещите си в шоурума само на 15-годишна възраст. Талантът ѝ бил толкова впечатляващ, че тя веднага подписала договор с голяма агенция за модели, базирана в Лос Анджелис.
Фитнесът ѝ е в кръвта

Известно е, че Жасмин Тукс е безкромпромисна по отношение на добрата форма. Всъщност тя е фен на спорта още от малка. Тукс разказва как е била първият класиран питчър в окръг Калифорния. Но въпреки обещаващото ѝ бъдеще в спорта, тя трябвало да се откаже и да се занимава с мода, което винаги е искала да прави.

Нейното вдъхновение е Тайра Банкс

Тайра Банкс е стимулирала много момичета да станат модели и се оказва, че тя е вдъхновението зад издигането на славата на Жасмин Тукс. Тукс разказва как имитирала Тайра Банкс гледайки нейни дефилета на подиума. Интересно обаче се оказва, че единственият човек, с когото винаги е искала да се срещне лично, не е Тайра Банкс, а по-скоро Майкъл Джексън.

Тя много внимава с какво се храни

Може би напълно очаквано, Жасмин Тукс е много придирчива към това, което яде не само заради вкуса му, но и по здравословни причини. Говорейки пред elle.com, Тукс разказва, че основно фокусира диетата си върху протеини и витамини. За тази цел нейната диета се състои от ястия като плодове, зеленчуци и пиле. Не е ясно обаче дали сама си готви храната.

Комбинация от етноси

Красивата визия на модела се дължи на смесица от различни етноси. Повечето хора спекулират с нейния произход, но никой не може да предположи колко богат е той. Тукс разкрива, че нейният етнос е смесица от африкански, европейски, западноиндийски и бразилски. Това е доста дълъг списък за един човек, но префектно обяснява мистиката зад нейния бляскав външен вид.

Най-неудобният момент на Жасмин Тукс

Жасмин Тукс не се протеснява да споделя неудобни момента от живота си. А този тук даже е малко притеснителенОказва се, че по време на фотосесия за Sports Illustrated, дядото на Тукс помислил, че тя позира за списание Playboy и попитал кога ще излезе изданието. Едва ли искате да видите израженията на лицата ни в момента...

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay