Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт отново заедно след 2-годишна раздяла!

Скандалната изпълнителка е убедена, че актьорът е нейната сродна душа

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт отново заедно след 2-годишна раздяла!

В края на 2015 година започнаха да се носят упорити слухове, че Майли и Лиъм са подновили връзката си, която приключи през 2013 година. Тогава двамата бяха сгодени, но в крайна сметка решиха да се разделят по взаимно съгласие и всеки пое по своя житейски и кариерен път.

Оказва се, че слуховете са истина и Майли е прекарала коледните и новогодишни празници при Лиъм и семейството му в Австралия. Близки до двойката споделят, че хитовата изпълнителка смята, че тяхната раздяла е била работа на съдбата и е трябвало всичко да се случи точно така, за да могат сега да се съберат и да бъдат по-щастливи от всякога.

23-годишната Майли вярва, че приказката ѝ с 26-годишния актьор едва сега започва и този път и двамата ще се постараят повече, за да успеят да бъдат заедно. "Майли вярва, че Лиъм е нейната сродна душа и им е писано да бъдат заедно. Тя е решена, че той е човекът за нея", твърдят източници, близки до двойката.

Певицата явно е твърдо решена да оправи отношенията си с по-малкия брат на Крис Хемсуърт и го показва доста ясно. Тя прекара две седмици в Австралия и дори отмени свой концерт в Лос Анджелис, за да може да бъде заедно с Лиъм.

Преди време стана ясно, че актьорът е обещал на Майли, че никога няма да я забрави, което означава, че и той я смята за негова сродна душа. Но всичко това в никакъв случай не означава, че и този път двамата са се разбързали към олтара. Те са решили да си дадат втори шанс и да не бързат.

Близки додвойката разкриват още, че двамата нямат нужда от такова огромно напрежение, което би дошло от една евентуална сватба. Осъзнали са, че преди години са били твърде млади за такава крачка и сега искат да го карат по-кротко и всичко да се случва с времето си.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay