"Облачни" нокти- новият минималистичен маникюр, който трябва да опитате

"Облачни" нокти- новият минималистичен маникюр, който трябва да опитате
Instagram

Що се отнася до тенденциите в ноктите, нещата могат да се развият по два начина. Ярки, дръзки и нестандартни или минималистични и базови. 

Най-новият стил, който набира популярност, е здраво застанал в лагера на минимализма – но определено не бихме го нарекли базов. Нека ви запознаем с това, което със сигурност ще бъде вашата нова любима тенденция: облачни нокти.

Визията, която е вдъхновена от млечнобелия лак, набира популярност в социалните медии и на червените килими, като много знаменитости са видени да носят този маникюр. Не само изглежда страхотно, но и е лесен за правене. Изисква само прозрачен лак и гланцово покритие, но крайният резултат винаги е зашеметяващ.

Ако търсите лесен маникюр, който изглежда чист и елегантен, този дизайн е за вас. Научете какво представляват облачните нокти, защо са модерни и как можете да постигнете този дизайн: 

Какво представляват облачните нокти?

Облачните нокти са игра на млечните, кремави тонове, които виждаме в облаците. Те са меки, с чист завършек и дори могат да имат светъл хром за причудливо усещане. В по-голямата си част обаче тенденцията обикновено включва млечнобял нюанс на лака. Визията е популярна сред знаменитостите, особено на червения килим, защото могат да се съчетаят с практически всяко облекло, прическа или грим. 

Тази тенденция на ноктите се наблюдава най-вече при овални нокти или такива във форма бадем, както и при къси до средни дължини, но може да се персонализира, за да отговаря на всяка форма или дължина на ноктите.

Как се прави този маникюр?

Започнете с подрязване, пилене и полиране на ноктите до предпочитаната от вас форма, както и дължина. Оттам се уверете, че кожичките ви са изрязани или избутани назад.

Следващата стъпка е нанасянето на основата. След това се нанася слой прозрачен бял или светлорозов лак. Важно е обаче слоевете да са тънки и да са не повече от 3- тоест основа, цвят и топ лак. 

Ето и няколко идеи за облачни маникюри:

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay