Черешова мока е най-модерният цвят в маникюра този месец

Средата на ноември е и както Марая Кери обича да казва: "It's tiiimeeee!" Да, време е да приберете тънките дрехи в кутия под леглото, да извадите огромните плетени пуловери и тежките палта и да приемете всичко есенно и зимно. Що се отнася до красотата, може да замените леките си овлажнители с по-силни хидратанти и да замените ярките си нюанси на лак за нокти с нещо по-тъмно и по-подходящо за сезона. Въпреки че неутралните тенденции могат да се носят през цялата година, има няколко цвята, които са особено подходящи за по-хладните месеци, а TikTok току-що ни представи нашата любима нова тенденция: нокти с цвят черешова мока.

Хаштагът #cherrymochanails има повече от 14 милиона гледания и расте непрекъснато, а потребителите на приложението са обявили нюанса за It цвета на сезона. Въпреки че има една конкретна марка, отговорна за неотдавнашната мания по черешово мока, безброй хора в платформата се включиха с любимите си лакове за нокти, които капсулират тенденцията, а опциите са безкрайни.

Какво представляват ноктите Cherry Mocha?

Ноктите Cherry mocha за първи път станаха вирусни в TikTok, след като потребител сподели маникюр с цвят Cherry Mocha от известен бранд. Оттогава името цели да опише наситени червенни нюанси, клонящи към бордо с лек примес на кафяво.

"От решаващо значение е да попитате за специфичния тон на черешовата мока, който допълва тена на кожата ви и да обсъдите коя форма подхожда най-добре на вашите естествени нокти. Що се отнася до нюанса, обърнете внимание на подтона си. Ако имате топъл подтон, изберете нещо с оранжев подтон, но ако сте по-студени, изберете нещо със сини или лилави подтонове. Освен това, ако имате по-тъмен тон на кожата, можете да изберете нещо, което изглежда като по-тъмно кафяво, но ако цветът на кожата ви е по-светъл, придържайте се към по-светло кафяво.

Как се прави?

Ако планирате да тествате новия нюанс сами у дома, знайте че е важно да започнете с почистване на нокътните плочки с лакочистител без ацетон. След това нанесете основа. След това нанесете два слоя от избрания от вас черешов мока лак за нокти. Почистете всички петна от лак за нокти върху кожичките и кожата около ръбовете на ноктите ви. След това завършете маникюра с гланцово покритие.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay