Мария Игнатова: "Откакто сме заедно с Рачков, е още по-хубаво

Мария Игнатова: "Откакто сме заедно с Рачков, е още по-хубаво

Мария Игнатова говори открито за работата си с Димитър Рачков в шоуто "Пееш или лъжеш". Тя спомена, че дългите години, прекарани заедно както в професионален, така и в личен план, са им позволили да се разбират перфектно, когато работят заедно.

Игнатова призна, че въпреки че в момента не са заедно в личния си живот, тя и Рачков продължават да поддържат силна връзка и чувство за хумор. Тя добави, че завръщането им като водещи на "Пееш или лъжеш" е доказателство за способността им да се адаптират към всяка ситуация.

Мария също така обсъди предишния си опит като водеща на шоуто, когато беше с Ненчо Балабанов в първия му сезон. Тя отбеляза, че е много по-голямо предизвикателство да бъдеш водещ, отколкото съветник, тъй като водещият трябва да управлява цялото шоу и да взаимодейства с всички участници.

Докато обсъждаше професионалния си живот, Мария не отвори дума за настоящия си съпруг Ивайло Цветков-Нойзи, което допълнително подхрани слуховете, че те вече не са заедно. Същото важи и за Рачков, който в момента също няма публично обявена романтична връзка.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay