Маслено русо е най-новата тенденция в косите

Няма съмнение, че русата коса е актуална в момента. Има множество руси нюанси, които виждаме навсякъде, включително т.нар. препечен кокос и махагоновото руса коса. Въпреки това, в момента актуалност набира един конкретен вариант, наречен "маслено русо". Маслено русата коса съчетава по-светли и по-тъмни руси отблясъци с лека с нотка кафяво, постигайки златиста феерия с нюанс на масло.

С пионерите като Матилда Джерф и Бела Хадид, горди демонстриращи луксозните си маслено руси коси, няма съмнение, че тази тенденция ще бъде из социалнте мрежи още дълго време. Този цвят ще ви накара да се почувствате сякаш сте на безкрайна ваканция на морето. Ето какво да кажете на фризьора си при следващото си посещение в салона, за да постигнете великолепна маслено руса коса.

Този нюанс съчетава топли и студени тонове

Фризьорът на знаменитостите Глен Елис описва актуалния нюанс на като притежаващ "целунат от слънцето завършек". Освен това Елис отбеляза гъвкавостта на маслено русата коса, заявявайки, че цветът "има точното количество топлина, което изглежда добре на множество тонове на кожата." За разлика от повечето модерни нюанси на русото, масленото русо излъчва топлина, така че е време да захвърлите лилавия шампоан и да помахате за сбогом на откровено студените тонове.

Въпреки това, само защото този цвят е по-топъл, не е нужно да се притеснявате, че косата ви ще изглежда жълта. Точно както маслото варира от бледожълт до по-наситен цвят, така ще бъде и косата ви. Всъщност комбинацията от топли и студени тонове, наблюдавани в този актуален цвят, е това, което му придава такава дълбочина и измерение. Също така е страхотен вариант, ако се опитвате да развиете предишен нюанс на русото, тъй като по-тъмните корени се вписват добре във външния вид и ви помагат да му придадете по-спокойна и непринудена атмосфера.

Нюансът е идеален и за светлокафява коса

Поради всички различни акценти и нюанси на русото, използвани за създаване на маслено руса визия, препоръчваме ви да се доверите на специалист, вместо да опитвате сами у дома. Фризьори препоръчват маслено русата тенденция на дамите със светлокафява коса. Също така е добър вариант за тъмно руса коса, тъй като маслено русото използва естествения ви цвят, за да осигури дълбочина.

Един начин за постигане на маслено руса коса е да се изсветли основния цвят на клиента, преди да започне да добавянето на акценти. Както бе споменато по-горе, масленото русо обхваща набор от нюанси в жълто-златната цветова гама, така че определено трябва да помислите малко извън кутията, за да намерите най-добрия маслен цвят за вас.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay