Михаела Маринова празнува рожден ден с концерт в БГ Радио

Концертът ще бъде излъчван на живо в ефир и онлайн на 6 различни платформи

Михаела Маринова празнува рожден ден с концерт в БГ Радио

На 07.05 (четвъртък) от 20:30 ч. Михаела Маринова ще отпразнува най-специалния си рожден ден досега. В деня, в който става на 22 години, талантливата певица ще подари на феновете на българската музика изпълнения на някои от най-големите си хитове, както и новите парчета от албума "Стъпка напред". До нея ще застанат DJ Dian Solo, Стойчо Стоянов (китара) и Пламен Денчев от Funky Miracle (пиано).

Михаела Маринова празнува рожден ден с концерт в БГ Радио

"Необикновено време, необикновен рожден ден, необикновен концерт! И много приятели, с които ще осъществим тази идея. Благодарности на всички, особено на БГ Радио и на моя лейбъл "Вирджиния Рекърдс", по чиято инициатива ще празнуваме музиката заедно по този начин! Подкрепа, обич, ентусиазъм за бъдещето – това чувствам и това ще се опитам да прехвърля към публиката на 7 май.", споделя Михаела.

Михаела Маринова празнува рожден ден с концерт в БГ Радио

Концертът щебъде излъчен на живо в ефира на БГ Радио, Радио и ТелевизияCity, както и в профилите им в социалните мрежи. Почитателите на Михаела Маринова ще могат да проследят събитието в профилите на изпълнителката, в тези на "Вирджиния Рекърдс" в Инстаграми Фейсбуки в YouTube канала на "Вирджиния Рекърдс".

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay