10 грешки, които ни пречат да изглеждаме перфектно

Вижте кои са и спрете да ги правите

10 грешки, които ни пречат да изглеждаме перфектно

Да бъдем зашеметяващи 24/7 изисква много усилия. Ето защо е ужасяващо всичките ви усилия да бъдат напразни, заради една малка грешка. Вижте кои са най-често допусканите грешки и спрете да ги правите, за да изглеждате перфектно винаги:

1. Подготовка в последния момент

Чаша студено кафе в едната ръка, четка за руж в другата ии трудната задача какво да облечете. Познато ви е, нали? За да изглеждате страхотно, отървете се от този стрес, като приготвите дрехите си предната вечер.

2. Неподходящи дрехи за температурите навън

Трябва добре да съобразявате дрехите си с времето навън. Научете се да изглеждате добре и в същото време да ви е топло. Защото къса рокля и тънък чорапогащник през януари изглеждат абсурдно...

3. Облекло, което не е подходящо за повода

Ако носите високи токове по паветата или облечете коктейлна рокля за един ден в офиса, ще изглеждате смешно и няма да се чувствате на място. Винаги трябва да проучите на какво място отивате, за да можете да подберете дрехите си правилно.

4. Дрехи, които не са вашия размер

Вероятно имате чифт дънки, които не ви стават, но живеете с надеждата, че един ден ще влезете в тях. Но не правете грешката да ги носите, преди да е дошъл момента. Никога не носете дрехи, които не са ви по мярка, защото не изглежда добре. 

5. Малки недостатъци

Малко смачкана дреха, наличие на мъхчета, косми от домашния любимец и т.н. може да не ви правят впечатление, но развалят перфектния ви външен вид. Старайте се да не допускате такива недостатъци да развалят вида ви.

6. Липса на аксесоари

Може да изглеждате невероятно дори само с дънки и блуза, стига да подберете точните аксесоари. Може да бъде шал, колан, бижута. Аксесоарите завършват визията и са много важна част.

7. Евтини материи

Синтетичните материи са по-евтини, но и изглеждат евтини. Те са мачкат, губят формата си и се цапат прекалено бързо. Придържайте се към качествените материи, за да изглеждате ослепително.

8. Комбинации на цветове

Правилното съчетаване на цветове може да бъде трудно. Комбинацията на цветове трябва да бъде добре подбрана, да се чувстате удобно в нея. Ако имате затруднения при комбинирането на цветовете, винаги залагайте на пастелните цветове.

9. Странни шарки

Трябва да бъдете внимателни при избора на шарки и принтове. Дори най-популярните като леопардово, змийско и т.н. могат да ви изиграят лоша шега. По-добре избирайте класическите шарки като точки, геометрични фигури, райе и т.н.

10. Грешен избор на бельо

Вероятно ще си кажете "Какво значение има? Никой няма да ми гледа бельото", но не е точно така. Вътрешният комфорт влияе на целия ви вид.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay