5 задължителни елемента в облеклото през лятото

5 задължителни елемента в облеклото през лятото
Canva

Вечният въпрос е "Какво да облека днес?". Особено през лятото, когато се опитваме да се спасим от горещините, отговоът на този въпрос е много важен.

Лятото ни предлага възможнстта да развихрим въображението си и да включим повече цветове в тоалетите си. Но пък ни ограничава от страна на материи, тъй като никой не иска и да си помисли за полиестер и вискоза в тези горещини. За да ви улесним, ще посочим няколко задължителни за лятото елемента от облеклото.

Лека и въздушна блуза или тениска

Изберете дишащи материи като памук или лен, които ще ви помогнат да се чувствате по-комфортно при високите температури.

Шорти или поли

Запасете се със свободни и леки долнища, като шорти или поли, които ще осигурят циркулация на въздуха около краката и ще ви предпазят от прегряване.

Слънчеви очила

Защитавайте очите си от слънчевите лъчи с качествени слънчеви очила, които имат UV-защита. Това ще ти помогне да ги предпазите от вредното въздействие на UV-лъчите и да намалите риска от увреждане.

Шапка

Защитете главата си от пряката слънчева светлина, като заложите на шапка. Това ще помогне да предпазите лицето и скалпа си от изгаряне и ще ви осигури допълнителен комфорт.

Сандали

Изберетте удобни и дишащи обувки или сандали, които ще осигурят комфорт и подходяща вентилация за краката ви. Избягвайте тежките и затворени обувки, които могат да предизвикат потене и неприятни усещания.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay