5-те тенденции при обувките, които виждаме навсякъде това лято

5-те тенденции при обувките, които виждаме навсякъде това лято
Pexels

Началото на всеки нов сезон означава само едно- шопинг! Едно от най-важните неща, в които трябва да се запасите, са нови обувки. Но преди да се втурнете към мола, добре е да знаете какви ще бъдат тенденциите това лято. 

Избирането на нови обувки не е много лесна работа. Може би искате чифт сладки летни сандали, които ще издържат през целия сезон. Или може би имате нужда от чифт маратонки за дългите разходки. А защо не всичко накуп?!

Ето какви са тенденциите при обувките за този сезон:

1. Платформи

Това лято ще видим много платформи! Те осигуряват допълнителна височина и подчертават краката. Променят цялата стойка и походка, което ги прави страхотни. Едновременно получавате грациозността, която токчетата осигуряват и значително по-голям комфорт. 

2. Мокасини

Макар че през лятото температурите са високи, не е задължително непрекъснато да ходим с отворени обувки. Мокасините се считат по-скоро за обувки за студеното време, особено като се има предвид техният стилен характер. Не позволявайте обаче това да ви заблуди. Тази затворена обувка е истински хит и през лятото. С други думи, ако все още не сте си купили стил красиви мокасини, сега е вашият момент!

3. Балеринки 

Може би вече сте запалени по епичното завръщане на балеринките (които без съмнение имат място в топлото време), като се има предвид, че това е една от най-добрите тенденции в обувките за пролетта на 2023 г. Тези обувки са сладки, прости и универсални- какво повече му трябва на човек?!

4. Обувки Мери Джейн 

Друга целогодишна тенденция, която е подходяща и за лятото? Обувки Мери Джейн. Обикновено свързваме тези обувки с визията на ученичка, но напоследък са много модерни и това е страхотно! Подходящи са както за офиса, така и за ежедневието. Комбинират се добре както с рокли, така и с панталони, а през лятото и с къси панталонки!

5. Винтидж маратонки

Маратонките винаги са на мода и този сезон не е изключение. Това несъмнено са най-удобните обувки и са неизменна част от всеки гардероб. Естествено, визията им се променя през годините и различни типове маратонки идват на мода. Това лято ще носим предимно винтидж маратонки- с масивни подметки и напомнящи за 90-те. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay