Бански за коремчета и любовни дръжки

Няколко златни правила, с които ще бъдете самоуверени на плажа

Да си го кажем направо. За съжаление, не са много дамите, които не изпитват абсолютно никакви притеснения по въпроса как ще изглежда полуголото им тяло на плажа. "Оглеждано от всички", или поне така изглеждат нещата в собствените ни по женски суетни глави.

Вече предложихме своите съвети за бански костюми, които са подходящи за по-възрастните дами, както и за мацките с по-малки гърди. Време е да се захванем и с другия възможен проблем - притеснения относно това, че коремчето не е достатъчно стегнато, или наличието на т.нар. "любовни дръжки". Никак не сме влюбени в тях и съвсем не държим хората да ги виждат.

Тук ще намерите подходящи упражнения, които могат да ви помогнат да стегнете бързо споменатите области. Но ако все още не сте доволни как изглеждат коремът и паласките ви по бански, ще ви посъветваме и как да изберете перфектното за вас плажно костюмче.

6 златни модела бански за прикриване на коремче и любовни дръжки:

Бански за коремчета и любовни дръжки

1. Стил "шар пей"
Разбира се, най-лесното решение е да изберете цял бански, който покрива и корема, и паласките. Не ви съветваме обаче да се спирате на съвсем изчистен и едноцветен модел. Има интересни идеи по отношение на кройката, елементите и шарките, които могат да направят така, че да изглеждате по-слаби. Особено добро предложение са моделите с набръчкан и не особено стягащ корема плат. Още такива ще видите както в богатата ни плажна галерия, така и в края на статията.

Бански за коремчета и любовни дръжки
2. Хитра асиметрия за визуално вталяване 
Някои комбинации от принтове и цветове правят областта на корема, талията и ханша да изглежда доста по-фина. Огледайте се за такива варианти, особено черно-бели, по магазините.

Бански за коремчета и любовни дръжки
3. Танкини 
Предлагат се разнообразни варианти на половинки бански, чиято горна част е решена под формата на потниче. Трябва да се оглеждате за по-дълги такива, разкрояващи се под бюста, ако искате коремът и паласките изобщо да не се очертават в цялостната ви визия. 

Бански за коремчета и любовни дръжки
4. Тук-там виси допълнителен ефирен плат
Моделите тип "древногръцка богиня" са много актуални тази година. А някои от нестандартните им кройки могат да се окажат особено подходящи за прикриване на желаните зони в областта на корема.

Бански за коремчета и любовни дръжки
5. Висока винтидж талия
Този сезон дамите с притеснения относно плажната форма са късметлийки! Някои от банските, които най-добре прикриват проблемните зони, са сред най-актуалните модели за лято 2013. Освен гореописаните "древногръцки" решения, към тях спадат и винтидж костюмчетата в стил Мерилин Монро.

Бански за коремчета и любовни дръжки
6. Рокличка за плуване 
Едва ли е най-удобния вариант за плажа и във водата, но пък с нея със сигурност ще се чувствате спокойни и секси, независимо за колко пълни се мислите. Освен корема и любовните дръжки, тя умело скрива и бедрата - в случай, че тази част от тялото също ви притеснява.

Ето и 3 златни правила при пазаруването на бански за прикриване на несъвършенствата: 

1. Купувайте по-големи размери!
Най-голямата грешка, която можете да направите, е да си вземете малък бански. Пристягайки ви, той ще създава нежелани гънки дори там, където ги нямате. Ако сте решили да носите половинки на плажа, внимавайте особено много какъв е коланът на долнището и дали ще ви стои достатъчно свободно. 

Бански за коремчета и любовни дръжки
2. Акцентирайте върху силните си страни!
Разбира се, в случая "силни" се разбира в смисъл на красиви - по-слабичките части от вашата фигура. Нека ярките цветове, привличащите погледа шарки и елемнти бъдат разположени върху и около тях. А останалите места - онези, които искате да останат незабелязани - можете да покриете с черно.

Бански за коремчета и любовни дръжки
4. Подгответе се за пазаруването! 
Не купувайте първото, което "става". Пробвайте поне 10 бански костюма, като се огледате как ви стоят от всички страни, включително и отзад. Внимавайте да не попаднете на магазин със специални огледала, които правят клиентите да изглеждат по слаби. Има няколко трика, които можете да приложите, за да бъдете в максимално добро настроение по време на шопинга и да не изпитвате притеснения от фигурата си:

Бански за коремчета и любовни дръжки

- Направете си няколко слънчеви бани още преди да пробвате банския. Тялото със загар изглежда по-слабо, особено в областта на краката и ръцете. Целулитът и стриите се виждат по-малко върху тъмната кожа.

- Отидете на пазар сутрин, със сравнително изпразнен стомах. Ако се събудите подпухнали, отложете обиколката по магазините за друг ден.

- Преди да се отправите на шопинг, се обезкосмете цялостно и се намажете с лосиона за тялото, с който се чувствате най-свежи.

Бански за коремчета и любовни дръжки
Завършваме материала с два примерни модела бански, които си имат и кройка, и съчетание на шарките, подходящи за прикриване на несъвършенствата в областта на корема.

Пожелаваме ви приятно и самоуверено прекарване на морето това лято!

Ако искате да получавате от нас още модни и всякакви други съвети, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!

202 6
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



13
Не е посочен 05.07.2013|14:59
а от къде можем да си ги набавим
12
Не е посочен 01.07.2013|10:59
:) каквото и да облечем няма да изглеждаме по 40кг. така че според мен човек на плажа трябва да е облечен като за плаж, не сякаш е отишъл на басейн в планината :)
11
Не е посочен 28.06.2013|20:06
Някои много ми харесаха.
10
Не е посочен 28.06.2013|18:40
Така е,какъв тен може да добие човек с тях?
9
Не е посочен 28.06.2013|18:37
Хубави са,но според мен не трябва да се комплексират пълните жени.
8
Не е посочен 28.06.2013|18:21
Демек, кройте колкото се може повече :)
7
Не е посочен 28.06.2013|14:19
Като човек с малко повечко килца отгоре чаках тази статия с нетърпение, тъй като намирането на бански за мен е голяма мъка и обикновено взимам това, което първо ми попадне.
6
Не е посочен 28.06.2013|14:11
ама тези цели бански всичко покриват
5
Не е посочен 28.06.2013|13:56
Доста добри предложения за бански, идеите също ми харесаха.
4
Не е посочен 28.06.2013|12:11
Няма нищо против секс дръжките, стига да няма стрии по тях, защото именно това е отвратителното.
3
Не е посочен 28.06.2013|11:49
банските са готини , повечето
2
Не е посочен 28.06.2013|11:46
страхотни бански, много ми харесаха
1
Не е посочен 28.06.2013|11:36
хубави модели има ,ама тези големите гащи са ужасни
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay