Британският красавец, за когото всички говорят

Дейвид Ганди е един от малкото мъже модели в света, чието име наистина е познато на хората

Британският красавец, за когото всички говорят

Популярността, с която се сдоби супермоделът, не идва просто така. Упоритата работа и силната целеустременост отвеждат Дейвид до позицията, на която се намира днес, а именно - един от най-горещите мъже модели във Великобритания. Сега сексапилният мачо се сработва с Marks & Spencer и в съвместен проект с модния гигант създава своя собствена колекция мъжко бельо.

Дейвид ще бъде и лице на колекцията. Той вече е заснел и сексапилна фотосесия, снимки от която виждате в материала. Дейвид Ганди обаче не е само красиво лице. Той влага своя десетгодишен опит в света на модата за създаването на колекцията си, която включва 28 различни модела.

За новото си амплоа - дизайнер на бельо - той споделя: "За мен е едно наистина вълнуващо преживяване да бъда свидетел на това как колекцията, върху която работихме повече от година, най-сетне се продава в магазините по целия свят. Очаквам с нетърпение срещата с феновете и клиентите си, за да мога да видя каква ще бъде тяхната реакция. Надявам се колекцията да им хареса.

Положих огромни усилия и отделих специално внимание на всеки един продукт - като се започне от качеството на платовете до финалните щрихи, които превръщат цялостната идея в един завършен модел.

Цените на моделите варират - боксерките например могат да бъдат открити за по 20 паунда, а спалното бельо - 22,50. Дейвид ще пътува до Дъблин, Хонконг, Париж и други дестинации, за да представи своята колекция на големите пазари.

Британският красавец, за когото всички говорят

Скот Файф, директор в Marks & Spencer, казва, че всички много се вълнуват около официалния старт на колекцията в Лондон, който ще бъде поставен на 18 септември. "Развълнувани сме и относно всички останали събития по света, които целят да запознаят хората с тази нова колекция. Смятам, че клиентите ни наистина ще я харесат!”

Британският красавец, за когото всички говорят

Феновете на 34-годишния модел има защо да бъдат доволни. Колекцията David Gandy for Autograph е придружена със съответната реклама, която включва съблазнително видео. В него камерата "обхожда” всяка част от мускулестото тяло на красавеца, показва перфектния му кожен загар и за момент "застива” при вида на оформените му бицепси, докато той самият скръства ръца на гърдите си.



Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!
2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay