Визия според зодията: Стрелец

Дамата Стрелец е непредсказуема

Визия според зодията: Стрелец

Последният път обърнахме внимание на дамите Скорпион и техните отличителни стилни белези. Днес е ред да поговорим за Стрелците и техния стил. Представителките на тази зодия имат свободен дух и могат да ви изненадат във всеки един момент. Те не се страхуват да бъдат себе си и да се борят за това, което искат и обичат.

Стрелците обичат да се чувстват комфортно, обичат да усещат свободата около себе си и не обичат да бъдат ограничавани и затваряни в рамка. За това говори и стилът им, който е леко небрежен, но много модерен.

Стил

Визия според зодията: Стрелец

Дамите Стрелец са свободолюбиви и залагат на чувството за комфорт и удобство. Те не обичат да носят дрехи, които не са им удобни и ги карат да се чувстват зле в кожата си. За тях комфортът идва преди модните тенденции, но те не губят от това решение.

Стрелците се обличат по-изчистено и не толкова официално и елегантно, но знаят много добре, че могат да изглеждат зашеметяващо само с дънки и тениска.

Визия

Визия според зодията: Стрелец

Дънки, пуловери и тениски - задължителната униформа за всеки Стрелец. Вече споменахме, че те обичат свободата и комфорта и е нормално да ги виждаме в по-изчистени тоалети.

Визията на Стрелеца може да не е по последния писък на модата, но винаги е спретната, а всичко е съчетано по подходящ начин. Стрелците обичат комфорта, но все пак държат и на сладкото излъчване.

Визия според зодията: Стрелец

Именно сладкото им, момичешко излъчване, определя и друга черта от техния стил - често те са много кокетни и това си личи в цветовете и материите, които подбират. Полички, пастелни тонове и малки, красиви детайли - Стрелците могат да бъдат истински кокетки, когато решат.

Визия според зодията: Стрелец

При аксесоарите акцентът пада върху детайла. Те харесват предимно по-малките бижута, които носят някакво скрито послание и стоят нежно върху кожата.

Визия според зодията: Стрелец

Вече казахме, че Стрелците обичат комфорта и за това не е никак изненадващо, че предпочитат ниски обувки, с които да могат да вървят по цял ден и да се чувстват отлично.


35 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay