Горнищата с пеплум се завръщат: Как да ги носите

Горнището с пеплум е една  от най-популярните модни тенденции от отминалата епоха, която постоянно се завръща през годините. От "Новия облик" на Dior през 1947 г. до триумфът на строгия костюм през 80-те, този силует се превърна в много обичана визия за много поколения напред. Горнището с пеплум продължава да се преоткрива и днес, а никой не го очакваше!

Отличителните белези на горнището с пеплум са, че материята му е стегната около гърдите и се разширява в талията, най-често на волани. Той е широко известен с емблематичната си кройка, която очертава тялото и придава фигура на пясъчен часовник. Женствеността на дрехата е причината да се превърне в толкова траен стил в модата. Предстои да разгледаме някои от най-свежите начини за носене на пеплум.

С панталон

Горнищата с пеплум се завръщат: Как да ги носитеInstagram

Съчетайте с панталони с ниска талия, елегантни обувки и тренди модни аксесоари, като слънчеви очила с прозрачни рамки и огърлици с мъниста.

Плисе

Горнищата с пеплум се завръщат: Как да ги носитеInstagram

Изборът на блуза, изработена от плисиран плат, добавя текстура към класическия топ и го прави още по-сложен визуално. Вниманието към детайла в структурата на горнището с пеплум, изобразено от модния блогър Беатрис Форсел, съчетано с неутрален кафяв оттенък, доказва още веднъж, че по-малкото понякога е повече. Тук идеално се вписва бижута в златисто.

Бухнали ръкави

Горнищата с пеплум се завръщат: Как да ги носитеInstagram

Бухналите ръкави са емблематични за женсвтения елегантен стил. В комбинация с пеплум ще изглеждате като истинска модна богиня!

Игра с пропорциите

Горнищата с пеплум се завръщат: Как да ги носитеInstagram

Трансформирайте този вечен силует, като си поиграете с елементите на дизайна му, като дължината на пеплума. Да и тук можете да заложите на oversize модел, с който да изглеждате страхотно!

Закачливи щампи

Горнищата с пеплум се завръщат: Как да ги носитеInstagram

Идва пролет и нямам как да оставим на заден план цветните, флорални мотиви. Закачливите цветни елементи са вашите най-добри приятели за този сезон.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay