Гуинет Полтроу е Модната икона на Холивуд!

Кои са другите отличени на наградите на списание InStyle?

Гуинет Полтроу е Модната икона на Холивуд!

В понеделник списание InStyle раздаде първите си награди в областта на модата. На бляскавото събитие писъстваха някои от най-известните имена от света на шоубизнеса, сред които Кейт Хъдсън, Джулия Робъртс и Гуинет Полтроу. Доста голяма част от присъстващите споделиха снимки от събитието в Instagram. 

Именно звездата от "Железният човек” бе наградена с приза "Модна икона”. Статуетката си Гуинет получи от колегата си Кейт Хъдсън. Полтроу заяви, че събитието е било много интересно и добре организирано и InStyle са свършили наистина добра работа, защото според нея подобни събития по принцип са твърде натруфени, а церемонията изобщо не е била такава.

Гуинет Полтроу е Модната икона на Холивуд!

Кои са другите отличени от изданието?

Дъщерята на Лени Кравиц и Лиса Бонет - Зоуи Кравиц, получи наградата "Моден пробив”, която ѝ бе връчена лично от майка ѝ. Гордият родител шеговито сподели пред публиката, че като дете Зоуи е избирала дрехи от гардероба ѝ с въпроса "Мамо, мога ли да взема това, след като умреш?”

Зоуи, от своя страна, се защити с твърдението, че почти никога не бърка в избора си на дрехи, докато баща ѝ го прави редовно.

Гуинет Полтроу е Модната икона на Холивуд!

Джулия Робъртс връчи наградата за фризьор на своя личен коафьор от 20 години насам - Серж Нормант. Ким Кардашиян пък отличи най-добрия гримьор - Шарлот Тилбъри. Риалити звездата разкри, че Тилбъри ѝ е признала, че съпругът ѝ никога не я е виждал без грим. "Шарлот е мой идол”, призна Кардашиян.

Гуинет Полтроу е Модната икона на Холивуд!

Селена Гомес беше звездата, която обяви наградата за стилист, която отиде при Кейт Янг. Изпълнителката призна, че именно Кейт е човекът, който я научил на това каква е разликата между сексапила и красотата.

Гуинет Полтроу е Модната икона на Холивуд!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay