Дебют във висшата мода за D&G

Модната къща представи своята ревниво пазена колекция

Едва ли има някой, освен представителите на африканските племена, носещи тръстикови препаски вместо дрехи, който не е чувал за Dolce & Gabbana. Една модна къща със забележителна история, а ето че дори тя е в състояние да изненада приятно своите почитатели.

Доменико Долче и Стефано Габана представиха своята дебютна колекция висша мода на избрани гости, разбираме от Vogue. Новината за ревюто бе пазена ревниво дълго време, а самото събитие се проведе зад стените на бивш манастир в родното място на Долче - Сицилия.

Шоуто бе посетено само от избрани медийни представители, както и от потенциалните клиенти на марката, които разполагат с милиони в своите банкови сметки. Правенето на снимки от посетителите, както и публикуването на постове в Twitter, свързани с известните гости, сред които бе и Скарлет Йохансон, бяха забранени.

Облеклата са създадени в новото ателие на D&G в Милано. Традиционната сицилианска линия съпътства всяка една от дрехите - женственост и елегантност за дамите, облечени с висша мода. Разбира се, подобаващо внимание се обръща на детайлите в лицето на бижутата и ръчнорисуваните флорални мотиви. Колекцията на двамата италианци е артистична и смело дава началото на един нов етап от тяхното развитие като дизайнери.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 19.12.2013|18:59
запомнящо се представяне
2
Не е посочен 16.07.2012|10:17
Тази висша мода много,много и аз не я разбирам,вижда ми се доста натруфена!
1
Не е посочен 16.07.2012|09:18
хубави са,макар че ми се струват твърде пъстри ,но какво ли разбирам аз от висша мода?:)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay