Ето кои са най-стилните политически съпруги според нас

Модни награди за политически съпруги

Първата дама на Америка Мишел Обама може да получава купища обществено внимание и признание за модните си решения, но тя далеч не е единствената политическа съпруга, притежаваща усет за модата. Събрахме девет други дами от политическите среди, които ни впечатлиха с индивидуалния си стил.

 

Сонсолес Еспиноза – съпругата на министър председателя на Испания Хосе Луис Родригес Сапатеро има закачлива къса прическа, обича големите бижута, а в миналото си е била класическа певица.

 

Карла Бруни – Няма нищо, което да не ни харесва в стила на Бруни. Певица, писателка и бивш модел, сега тя е първата дама на Франция и често я виждаме да сияе, облечена от глава до пети с моделите на Christian Dior.

 

Сандра Лий – малко сме изненадани, че звездата на Food Networks знае как винаги да изглежда перфектно пред камерите. В момента Лий се среща с най-новия губернатор на Ню Йорк Андрю Куомо и без притеснение можем да кажем, че стилът ѝ е безпогрешен.

 

Синди Маккейн – разбира се, че не е нищо ново да видим дами от политическите среди да носят Oscar de la Renta, но малко са жените, които изглеждат толкова красиви в моделите му, колкото съпругата на сенатор Джон Маккейн.

 

Мария Шривер – част от семейство Кенеди и съпруга на бившия губернатор на Калифорния и актьор Арнолд Шварценегер, Шривер усъвършенства стила си през годините и в момента изглежда еднакво добре в малка черна рокля, костюм с панталон и палто. Дамата определено има усет за модата и винаги е с подходящо и стилно облекло.

 

Саманта Камерън – преди съпругът ѝ Дейвид Камерън да стане министър председател на САЩ, Камерън беше художествен директор на Smythson of Bond Street луксозна марка канцеларски материали и аксесоари. Миналата година Vogue обяви Саманта за една от 20-те най-стилни дами, а усетът ѝ за мода я направи изключително популярна сред британките.

 

Юлия Тимошенко – бившият министър-председател на Украйна изпъква с типичните за нея плитки и любовта ѝ към стилни геометрични тоалети.

 

Светлана Медведева – първата дама на Русия е бляскава блондинка. Като патрон на руската мода, тя оказва силна подкрепа, която е в голяма помощ на местното изкуство.

 

Мишел Обама – мненията за стила й са противоречиви, но всяка първа дама, която има смелостта да носи Moschino и Alexander McQueen, както и изгряващи имена като Proenza Schoulder и Jason Wu, определено заслужава модно признание.

 

Маргарита Завала – първата дама на Мексико смело разчупва тоалетите си с класическите за страната шалове и не се страхува от цветовете. Тя често може да бъде забелязана в лилави ансамбли.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay