Как да изберете най-добрия клин

Как да изберете най-добрия клин

Клиновете са основна част от гардероба на много момичета. Те са еластични, удобни, в различни нюанси- те са най-комфортната дреха на света. Но изборът на перфектния чифт не е толкова лесен, колкото изглежда. Ако искате да научите как да обогатите колекцията си с идеалния вариант, четете по-долу.

Имайте предвид къде ще ползвате клина. Как и къде ще го носите определя до голяма част неговия избор. Ако искате с него да ви е топло през студените месеци, опитайте по-плътен вариант. Ако искате клин за спорт обаче, ще бъде най-правилно да изберете такъм от по-дишаща материя.

Направете инвестиция. Може да ви се стори ненормално да вложите куп пари в нещо толкова просто като един клин. Но при по-евтините модели е доста по-вероятно да се появят дупки и да се разшият скоро след покупката им. Ако искате удобна дреха, която да е с вас по-дълго време, си вземете по-скъп чифт.

Купете си повече. Клинът е дреха, от която никога няма да имате достатъчно. Така че когато намерите модел, който едновременно съчетава в себе си удобство, пасва на фигурата ви и е на достъпна цена, си вземете няколко чифта.

Помислете с каква горна дреха ще ги носите. Ясно е, че клиновете не подхождат на всяка горна дреха. Преди да закупите чифт помислете дали бихте го съчетали уместно с дрехите, които вече имате. Не махайте етикета му веднага щом стъпите у дома. Направете го, след като сте носили клина поне няколко часа.

Пробвайте различни дължини. Клиновете се предлагат в различни дължини и кройки. Може досега да сте се изкушавали само от стандартните, стигащи до глезена. Разчупете визията си с клин до средата на прасеца или пък такъв с по-интересна кройка.

Поиграйте си с цветовете. На пазара има изобилие от различни цветове клинове. Важно е да имате един или два чифта в черно или сиво, но не трябва да се страхувате да експериментирате и с по-интересни видове. Клин в по-ярки цветове и шарки може да разнообрази по уникален начин визията ви.

Купувайте по-стегнати клинове. Клиновете се отпускат с времето. Това означава, че ако си купите малко по-широк клин, скоро ще имате безформен клин. По-добрият вариант е да си вземете клин, който ви е съвсем малко по-тесен.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay