Как да изберете перфектните дънки

Как да изберете перфектните дънки

Понякога е изключително трудно да си изберем дънки, просто защото има хиляди видове. В тази статия ще разберете какви видове дънки съществуват и как да изберете най-добрите за вас.

1. Талия

Висока талия:  Това са дънки, които имат талия на нивото на пъпа или по-високо. Такива дънки не трябва задължително да са прилепнали. Тази мода беше много популярна през 80-те и 90-те години, но те отново станаха предпочитани през 2010. Обикновено тези дънки се комбинират с риза или блуза, която е сложена вътре в дънките. Този тип дънки правят тялото визуално по-дълго и прикриват корема.

Обикновена талия: Тук дънките свършват на нивото на пъпа. Този тип дънки могат да се носят като тези с висока талия. Те са страхотни за пролетта и есента, тъй като могат да се комбинират както с тениска, така и с пуловер. 

Средна талия: Това е най-разпространения вид дънки. Талията е под пъпа. Тези дънки са подходящи за всеки тип фигура. Могат да се носят с яке, сако и различни блузи.

Ниска талия: Дънките с ниска талия са подходящи само за жени с плосък корем. Те бяха много модерни през 2000 година, но вече не са особено актуални. Все пак има жени, които се чувстват добре с такива дънки и продължават да ги носят. 

Изключително ниска талия: Този тип дънки се считат за безвкусни. При тях коремът и кръстът на жената са на показ и това е много непривлекателно.

2. Форма

Формата определя как изглеждат дънките от линията на бедрата до коленете. Те могат да бъдат разделени на 2 категории: тесни и широки. 

Тесни: За разлика от "скини" дънките, тези дънки са доста тесни, но не са абсолютно прилепнали по тялото. Можете да ги носите както на разходка, така и на работа. Тези дънки също могат да прикрият някои несъвършенства. 

Скини: Скини дънките са много популярни напоследък. Те са като втора кожа. Прилепват плътно по тялото, затова са подходящи само за жени с перфектна фигура. 

Джегинс: Това е комбинация между дънки и клин. Те са много удобни и могат да се носят при различни поводи. При правилен подбор на останалите дрехи, можете да дори да ги носите в офиса. 

Прави: Тези дънки не са плътно по крака, а са по-скоро прави. Това е най-класическият модел дънки и съответно е най-предпочитаният. Тези дънки са предпочитани от жени на всяка възраст. Подхождат на почти всяка форма тяло и прикриват някои несъвършенства.

Широки: Тези дънки са типични за рап певците. Те са доста универсални. Носят ги жени с всякаква форма тяло и прикриват доста от несъвършенствата.

Дънки бойфренд: Тези дънки обикновено за 7/8 и с паднало дъно. Те също са подходящи за жени с различни тела и могат да се комбинират с различни блузи и връхни дрехи.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay