Каре и как да го носим

Каре и как да го носим

Вероятно сте забелязали, че през тази година карето e доста актуално. То може да се срещне из всички онлайн и физически магазини в най-различни разновидности. Наши любими са полите над коляното, саката тип oversize и дъгите палта, без които не можем през студените дни.

Карето е истинска класика и нищо чудна всяка от вас да притежава поне един такъв артикул в гардероба си. Ако още не сте го приложили в употреба не се колебайте да го направите! Ако пък не сте сигурна как да комбинирате карираните си находки, ние идваме на помощ с няколко стилни идеи, вдъхновени от социалните мрежи.

Истината е, че вариантите са много и понякога може да бъде много трудно да отсеем правилните за нас варианти. Днес ще ви покажем как да носите каре по начин, по който ще се чувствате като модна икона.

Като за начало нека да започнем с цветовете. През есента наблягаме на тъмните нюанси като бордо, черно, кафяво, тъмносиньо. Някои дами предпочитат светли тонове и през студените сезони, но есента с пъстрите си нюанси ни кара да заложим на бордо.

Хит този сезон са късите поли. Ние обожаваме да ги носим с поло, както е направил и моделът от снимката. Обикновено, когато носите тясна пола е добра идея да я съчетаете с блуза с широки ръкави, защото по този начин създавате баланс в тоалета и фигурата ви изглежда по-добре.

Каре и как да го носим

Друг чудесен вариант за носене на подобен тип пола е с блуза с отворено деколте. Тези горнища са предпочитани от все повече дами напоследък защото подчертават сексапила без излишна вулгарност. Ние бихме добавили вълнен шал за разкош, а защо не и и шапка с периферия?

Каре и как да го носим

Палтата са нашата запазена марка през есента. Обожаваме да ги носим с рокли и поли, поне докато навън все още температурите не са паднали чак толкова. Моделът от снимките съчетава карираното си палто, което наподобява рокля, с ботуши в цвят бордо и малка чанта в тъмен нюанс.

Каре и как да го носим

Друг интересен вариант е да изберете карирана рокля , която да комбинирате с дълго палто отново в цвят бордо. Тези рокли изглеждат елегантно в комбинация с високи ботуши, като можете спокойно да го съчетаете и в любимите си боти на ток.

Каре и как да го носим

Каре и как да го носим

Какви дрехи предпочитате да носите през есента и зимата? Бихте ли взели пример от нашите идеи?

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay