Крадем идеи от гардероба на: Елица Бехар

Крадем идеи от гардероба на: Елица Бехар

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи. 

Тази седмица решихме да заложим на родна инфлуенсърка, която винаги успява да ни впечатли с неподправеното си чувство за стил. Това е Елица Бехар, от чийто гардероб бихме "крали" без да спрем. Тя подхожда към облеклата си с огромна доза артистичност и точно това е детайлът, който ни привлича в нейния начин на обличане. Елица успява да пречупи модните трендове според собствените си виждания и именно това я прави толкова неповторима.

Нека надникнем в необикновения гардероб на Бехар и да се вдъхновим за нов подход към облеклото, от който определено се нуждаем.

Костюм, от който лъха на есен

Едва ли има по-подходящ цвят за есента от оранжевия. Именно него е избрала Елица за костюма си. Той се състои от широк панталон и уголемено сако, които чудесно се съчетават с едноцветна блуза тип поло. Този тоалет позволява носенето на ниски обувки за повече комфорт, но ние бихме го комбинирали с обувки на висок ток, което допълнително издължава фигурата.

Крадем идеи от гардероба на: Елица Бехар

Допада ни шапката, която придава завършеност на облеклото и същевременно е нестандартен елемент и прави впечатление отдалеч. 

Черно и бяло

Вечна класика, пречупена през последните тенденции. Както добре знаете, през този сезон панталоните с ексцентрични десени отново са на мода. Този тоалет съчетава два цвята, с които няма как да сбъркате, каквото и да облечете.

Крадем идеи от гардероба на: Елица Бехар

Тук акцент определено е панталонът с огромните си бели точки, който е смело решение за иначе мрачния сезон. Елица е избрала да комбинира два различни десена, което в случая е доста добро попадение, имайки предвид, че чантата отново е решена в черно и бяло и чудесно се връзва с останалата част от облеклото.

Ярък акцент

Крадем идеи от гардероба на: Елица Бехар

Много дами предпочитат неутралните цветове дори и през студените сезони. В този случай Елица е комбинирала карирано сако с бежово палто, но тоалетът е раздвижен с червена блуза и чанта в същия нюанс. Цветната чанта, особено тази в ярко червено, винаги е добро решение, когато ни се иска да изпъкнем.

Женственост, обгърната в пъстри багри

Крадем идеи от гардероба на: Елица Бехар

Този тоалет, включващ разкроена цветна пола, е истинското олицетворение на думата женственост. Бихме го носили навсякъде и по всяко време, защото това е точно онази истинска елегантност, от която имаме нужда, пишейки този текст по пижама у дома.

Доза сексапил

Крадем идеи от гардероба на: Елица Бехар

Всяка дама има нужда от една предизвикателна червена рокля в гардероба си. Тя би била чудесен вариант за официална вечеря или среща с любимия, разкривайки сексапилната страна на една жена.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay