Крадем идеи от гардероба на: Биляна Лазарова

Крадем идеи от гардероба на: Биляна Лазарова

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различни предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Биляна Лазарова, позната още под псевдонима Биляниш, е една от най-известните инфлуенсърки в публичното пространство. Тя е скандална и непоколебима в това, което прави и може би точно тези качества ѝ помагат да бъде успешна и популярна. Освен, че се занимава с инфлуенсърство и моделство, Биляна е и певица, която залага на провокативни визии и текстове.

Днес ще надникнем в гардероба ѝ и ще се опитаме да попием от нейния сексапилен и предизвикателен стил.

Първото предложение е тази оversize риза, която Биляниш съчетава с прилепнал, черен панталон. Този модел е сред най-актуалните в момента, а най-ефектната част от него са разкроените ръкави, които говорят за женственост и стил.

Крадем идеи от гардероба на: Биляна Лазароваinstagram.com/b_lyanish

Все пак е есен и не можем да минем без елегантно палто. Точно такова ни показва и Биляниш като моделът се откроява със своите къси ръкави, през които се прокрадват ръкавите на бежова блуза, прилепнала по тялото. Палтата с коланче, наподобяващи халат са едновременно небрежни, но и много елегантни и удобни.

Крадем идеи от гардероба на: Биляна Лазароваinstagram.com/b_lyanish

Запазена марка на Биляниш е нейният сексапил. Тя никога не разочарова феновете си в това отношения и всеки път вечатлява с все по-горещи тоалети. Днес вниманието ни бе грабнато от този сет в бяло, а любимата ни част от него е полата с нейната деликатна цепка.

Крадем идеи от гардероба на: Биляна Лазароваinstagram.com/b_lyanish

И накрая нещо удобно, но същевремено много красиво и нежно. Изборът ни отново е сет, но този път той включва скъсена блуза с връзки и панталон от ефирна материя. Тоалетът е по-подходящ за топлото време от годината, но пък е толкова елегантен, че нямаше как да го пропуснем.

Крадем идеи от гардероба на: Биляна Лазароваinstagram.com/b_lyanish

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay