Крадем идеи от гардероба на: Венета Костова

Крадем идеи от гардероба на: Венета Костова

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Венета от "Ергенът" е истинска фурия и привлече симпатиите на публиката със своите непринуденост и естествено поведение. Едно е сигурно - втора като Венета няма и присъствието ѝ в предаването ни липсва. Затова днес ще  порадваме отново на нейната особа, но този път от модна гледна точка. Стилът ѝ е толкова необикновен, колкото е и самата тя. Изненадани ли сме изобщо?

Вени пределено залага на елегантните облекла като наш фавроит е този зелен костюм от две части, комбиниран с черно бюстие. Изглежда зеленото вече се е наложило като цвета на пролет 2022, а Венета го носи по-най подходящия начин.

Крадем идеи от гардероба на: Венета Костова

Друго топ(аджийско) попадение на Венета са сатенираните тоалети, които са хит тази година и сме сигурни, че ще преобладават в гардеробите ни поне до края на лятото. Тук риалити звездата ни изненадва с рокля със свободна кройка, изцяло в синьо. Визията е подходяща, както за прохладните летни вечери, така и за всеки друг повод, на който бихме искали да изпъкнем с нещо необичайно. Тук високите обувки биха допълнили тоалета по страхотен начин.

Крадем идеи от гардероба на: Венета Костова

А какво ще кажете за тази зеленикава рокля с дължина до коляното? Ние отдавна искаме такава и ето, че Венета ще бъде нашета вдъхновение да се сдобием най-накрая. Подборът на обувки в десетката и отговаря изцяло и на нашия вкус - тънки каишки и висок ток! Много смме щастливи, че сандалите с връзки се завърнаха през тази година.

Крадем идеи от гардероба на: Венета Костова

Следващото попадение описва изцяло и характера на Венета - ексцентрична и скандална. Това са тези ботуши на висок ток  дебела платформа, които придават толкова много сексапил, че е трудно да го понесем. Този модел не е за всеки, а само за най-дръзките!

Крадем идеи от гардероба на: Венета Костова

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay