Крадем идеи от гардероба на: Галя Симеонова

Крадем идеи от гардероба на: Галя Симеонова

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Инфлуенсърката Галя Симеонова винаги ни е впечатлявала със своя стил. Тоалетите ѝ винаги създават чувство за женственост и елегантност, независимо дали е облечена с рокля или с костюм. Точно затова решихме да изберем именно нея за наша героиня за тази седмица. И така, кои са любимите ни тоалети от гардероба на Галя Симеонова?

Пухкаво палто

Крадем идеи от гардероба на: Галя Симеонова

Основно изискване за дрехите през зимата е да бъдат топли. Но това не означава, че трябва да пренебрегваме добрия стил. Този тоалет олицетворява именно тази комбинация. Галя е избрала облекло изцяло в черно. Но винаги можем да разчупим с една чанта в ярко жълто, нали?

Сако за всеки повод

Крадем идеи от гардероба на: Галя Симеонова

Сако и риза е съчетание, с което никога няма да сбъркате. Още повече ни допада комбинацията между бяло и светло синьо, която бихме могли да приложим, както в по-хладните, така и в по-топлите сезони. Както можем да видим, Галя винаги залага на ефектен аксесоар. Кой ви допада повече - очилата в ретро стил или голямата шапка с периферия?

Неутрално сиво

Крадем идеи от гардероба на: Галя Симеонова

Кой е казал, че през зимата всички трябва да сме облечени в тъмни цветове? Това сиво палто и допълващата го шапка тип барета са идеални за студените дни.

Стилен костюм

Крадем идеи от гардероба на: Галя Симеонова

Всяка модерна жена трябва да има поне един елегантен костюм в гардероба си. Костюмът на Галя е изцяло в тъмносиньо и включва рокля до коляното, колан с голяма катарама и елегантно сако. Рокля издължава фигурата , а сакото придава завършеност и цялостност на тоалета. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay