Крадем идеи от гардероба на: Гергана Илиева

Крадем идеи от гардероба на: Гергана Илиева

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Първото, което ни идва на ум, когато видим профила на Гергана е "цветно". За нейния стил са характерни ярките цветове и дръзките комбинации. В допълнение с лъчезарната ѝ усмивка всичко придобива перфектен облик. Днес ще ви покажем няколко тоалета от Гергана, които са достойни за страниците на модните списания.

Ако сте сред последователите в списъка на младата инфлуенсърка, то няма как да не сте забелязали този разкошен цикламен костюм, от който лъха на пролет. Моделът е топ тенденция в момента, а цветът е сред най-актуалните за този сезон. Удобството при костюмите от този тип е, че можете да ги съчетаете с бели кецове или пък да изберете високи обувки, ако търсите още по-елегантна визия.

 Крадем идеи от гардероба на: Гергана Илиева

Любими са ни роклите на Гергана, които са коя от коя по разноцветни и интересни от страна на детайли. Но колкото и да сме впечатлени от цветните попадения в гардероба ѝ, направо се влюбихме в тази бяла рокля от дантела. Женствена и красива визия, с която бихме прекарали лятото.

Крадем идеи от гардероба на: Гергана Илиева

Следващото предложение е костюм, не какъв да е. Гергана е заложила на така модерните в момента скъсени палта в комбинация с мини пола. Моделът подчертава стройната ѝ фигура и е подходящ за всякакви приятни поводи.

Крадем идеи от гардероба на: Гергана Илиева

Друг костюм, който грабна вниманието ни е този комплект от каре, включващ пола и сако. Двата елемента биха могли да се носят и поотделно, а в случая Гергана ги е съчетала с бели кецове. Не бихме отказали и високи ботуши!

Крадем идеи от гардероба на: Гергана Илиева

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay