Крадем идеи от гардероба на: Гергана Стаменова

Крадем идеи от гардероба на: Гергана Стаменова

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Тази седмица наша вдъхновителка е Гери от "Ергенът", която завладя ефира със своя сексапил и провокативно поведение. По традиция обаче днес ще обърнем внимание на начина, по който тя се облича, защото определено се откроява и прави впечатление.

Гергана има отличителен стил и виждаме, че често залага на тоалети, които подчертават фигурата ѝ. Едни от любимите ни попадения са блузите тип кроп топ с голи рамене, които са женствени и красиви, а същевременно са страхотен избор за горещото лято, което предстои. Трябва да подчертаем, че синьото определено е цветът на Гери и бихме се радвали да я виждаме по-често в тази гама.

Крадем идеи от гардероба на: Гергана Стаменова

Роклите също не са чужди на сексапилната певица. Гери избра розова рокля с дължина под коляното. Тоалетът издължава допълнително фигурата и придава още по-женствено и стилно излъчване. Тук отново наблюдаваме елемента с голи рамене и можем да кажем, че и тук Гери е на ниво.

Крадем идеи от гардероба на: Гергана Стаменова

Като за финал ще предложим нещо по-лятно и небрежно, а именно толет с кроп топ. Този тип горнища внаги ще бъдт актуални, независимо по какъв начин ги носим. Гери е заложила на страхотна комбинация от къси кожени панталонки и бяло, дънково яке. На вас допада ли ви тази комбинация?

Крадем идеи от гардероба на: Гергана Стаменова

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay