Крадем идеи от гардероба на: Елица Димитрова

Крадем идеи от гардероба на: Елица Димитрова

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Елица Димитрова е една от първите бюти влогърки изобщо. Тя е позната на обществеността под псевдонима MakeupButHow. Именно от нея сме се учили как да нанасяме сенки за очи, как да постигнем перфектно подчертани устни и какво ли още не, свързано със света на грима.

Но освен умението да се гримира, тя притежава изтънчен вкус, който прехвърля както в интериора на дома си, така и в облеклото си. Често сме разглеждали профила ѝ в Instagram, възхищавайки се на стилните комбинации, които прави. Затова днес решихме да се пренесем в хладна Дания, където живее Ели и да откраднем няколко впечатляващи идеи за обличане. Ето какво си избрахме днес:

Дълга кожена пола с цепка

Крадем идеи от гардероба на: Елица Димитрова

Личи си, че Ели е голям почитател на тези поли и определено я подкрепяме. С удоволствие бихме се обличали по този начин дори всеки ден, защото този тип поли са някак универсални и позволяват различни комбинации. Биха могли да се носят с високи ботуши, боти до глезена, широки или тесни пуловери. А това, че са едноцветни ни дава възможност да съчетаваме с различни принтове, с които тоалетът изпъква още повече.

Палтото като акцент

Крадем идеи от гардероба на: Елица Димитрова

Тук Ели залага на облекло изцяло в черно, което е подчертано с палто от каре. Сама по себе си връхната дреха е изключително ефектна и тук няма нужда да залагаме на крещящи цветове и принтове, защото по този начин ще попречим на палтото да изпъкне.

Женственост и малко цвят

Крадем идеи от гардероба на: Елица Димитрова

Идеята за чорапогащник в цвят различен от бежово и черно често е предизвикателство за една дама. Но при правилната комбинация тоалетът може да изглежда нежно и женствено без да изглежда натруфено. А ризата? Тя е истинско бижу, до което много бихме се радвали да се докопаме.

И нещо, което да ни пренесе в топлите летни дни

Крадем идеи от гардероба на: Елица Димитрова

Да, знаем, че навън снегът буквално ни е затрупал и все още е рано да мислим за сатенени топове с тънки презрамки. Но нямаше как останем равнодушни към този елегантен тоалет, решен изцяло в бежово Високата талия на панталона подчертава фигурата и едно временно с това я издължава. А чантата е чудесен акцент, без който тоалетът нямаше да изглежда по този начин.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay