Крадем идеи от гардероба на: Савина

Крадем идеи от гардероба на: Савина

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Савина е българска красавица, която живее зад граница. Тя впечатлява с необикновеното си чувство за стил като съчетава удобство и модерна визия. Савина винаги залага на неутрални тонове, независимо дали става въпрос за спортни или елегантни тоалети. Всяко нейно облекло изглежда женствено и нежно. Ние, разбира се си харесахме някои от елегантните ѝ предложения, които да "откраднем". Ето кои са любимите ни попадения.

Плетена туника

Крадем идеи от гардероба на: Савина

Едно от любимите ни предложения за тази зима са широките туники. Това плетиво е комфортно и позволява всевъзможни комбинации, в зависимост от стила, който искате да постигнете. Роклята може да се носи отпуснато, но същевременно може да бъде прибрана с ефектен колан. По отношение на обувките, Савина е заложила на боти с връзки като тук можете да експериментирате и да комбинирате с ботуши тип чизми или пък боти на висок ток.

Пола или панталон

Крадем идеи от гардероба на: Савина

Тук Савина ни демонстрира два ефектни начина за съчетаване на широк пуловер. Тази модна тенденция печели нашите симпатии с възможността да я комбинираме, както с пола, така и с панталон. А черната чанта контрастира перфектно с неутралните бежови нюанси, което я превръща в чудесен аксесоар.

Облекло в няколко слоя

Крадем идеи от гардероба на: Савина

Навън вече е доста студено, след като сутрешните температури паднаха под нулата. Затова е добре да знаем, че отново можем да носим любимото си сако, но този път просто ще трябва да сложим и палто отгоре. Така ще се преборим със студа и същевременно ще се сме стилни на работното си място.

И нещо по-нетипично за финал

Крадем идеи от гардероба на: Савина

Винаги ни е допадала идеята за носене на дълго палто в съчетание с топ с тънки презрамки отдолу. Визията е женствена и елегантна и определено може да накара всяка дама да се почувства секси. Колкото по-нестандартни са презрамките, толкова по-голям е и ефектът.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay