Неостаряващи модни съвети от класическите холивудски красавици

Предлагаме ви няколко урока по стил от вечните момичета на Холивуд

Неостаряващи модни съвети от класическите холивудски красавици

Добрият стар Холивуд - времето на блестящите рокли, меките вълни в косите и партитата в стил "Гетсби". Епопеята на естествената красота и черно-белите филми. Епоха, която може да бъде описана само с една дума - блясък.

Златният Холивуд, който "роди" немалко модни икони, и ни накара да мечтаем за тези отминали, но славни времена. Ето няколко неща, които можем да научим от тогавашните холивудски красавици.

Никога не подценявайте силата на простичките неща
"По-малко е всъщност повече” - Одри Хепбърн даде съвсем ново значение на тази крилата фраза. И до днес знаем, че ако искаме да се предпазим от модни гафове, трябва да внимаваме да не се престараваме с тоалета.

Изчистените линии, семплите бижута и качествените материи са сигурен път към една стилна визия. Понякога, за да се почувствате бляскави, се нуждаете само от една малка черна рокля.

Харесвайте извивките си
Може би най-важното правило при избирането на дреха е да се съобразим със собственото си тяло. Все пак избираме тоалета за себе си и искаме той да ни стои по възможно най-прекрасния начин.

София Лорен е дамата, която винаги е подчертавала красотата си чрез дрехите. Със сигурност има част от тялото ви, която харесвате най-много. Не се колебайте да я подчертаете!

Неостаряващи модни съвети от класическите холивудски красавици

Една от съставките на стила е изтънчеността
Ключът към страхотния стил е усетът, вкусът към модата. За да имате зашеметяващ гардероб, трябва да бъдете истински ценители на детайлите.

За пример в тази категория може да бъде дадена Грейс Кели - актрисата, която стана принцеса. Е, не е нужно да ставате принцеси, за да придобиете кралска елегантност и женственост. Всичко, което ви трябва, е дантела и свободно падаща пола с висока талия.

Понякога се нуждаете единствено от малко блясък
Няма как да говорим за стария Холивуд и да не споменем поне веднъж думата блясък. Правилно подбраното бижу винаги стои добре. То може да завърши целия тоалет или да му предаде изцяло нов вид.

Иконичната Елизабет Тейлър е дамата, която показа как една жена трябва да носи своите бижута и каква класа могат да излъчват те. Малко блясък никога не е излишен, още повече ако има силата да повдигне самочувствието ни.

Неостаряващи модни съвети от класическите холивудски красавици

Не е нужно да се разголвате, за да сте секси
Отдавна трябва да ви е станало ясно, че за да се чувствате красиви и желани, не е нужно да показвате голотата си. Хубаво е да оставяте по нещо за въображението.

Много по-секси е лекото загатване и стилно подчертаните извивки. В тази област можем да се учим от стила на актрисата и модел Лорън Бакол, която е изглеждала фатално секси облечена и в костюми.

Подчертавайте очите си
Хората казват, че очите са прозорец към душата. Звездата на Холивуд Натали Ууд отлично се е възползвала от предимството, което един добре подчертан поглед може да даде. Дълги, извити и пърхащи мигли, прецизно сложена очна линия и подчертани вежди - единствените оръжия, от които се нуждаете, за да завладеете света.

Не прекалявайте
Понякога едно съвсем обикновено и удобно облекло може да направи чудеса с цялостното ви излъчване. Стресиращо е, когато постоянно се стараем всичко да е перфектно.

Имаме нужда и от моменти, в които да се отпуснем - точно като Мерилин Монро, която е известна със секси визиите си, но извън светлините на прожекторите предпочита по-семплите дрехи.

В крайна сметка най-важното не е с какво сме облечени, а как се чувстваме.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay