Нова функционалност при очилата

Ползата от очилата през зимата

Нова функционалност при очилата

В контраст със снежната белота на зимата, изобилието от цветове и шарки при моделите очила за 2017-та година е огромно! Те никога не са били толкова цветни, колкото са сега, въпреки че модата при очилата и най-вече цветовете, следват световните тенденции при дрехите. Каква е обаче българската следа в иновациите и дизайна при очилата?

Нова функционалност при очилата

Във фокуса на модното внимание попадат функционалните дизайнерски очила на KWIAT с допълнителен клип-он в различни цветове – черно, сребристо и златно. Този метален и много фин клип-он се слага като дизайнерско допълнение в горната част на диоптричните очила и с него един модел на практика може да има два и повече различни варианта. Стилно и практично решение, което дава възможност за различни интересни модни комбинации.

Нова функционалност при очилата

Иновативният дизайн е специална разработка на KWIAT, с която очилата стават по-интересни, забележими и уникални. Такъв модел се прави за първи път и за момента единствено българската марка очила го предлага в серията от колекция KWIAT Exclusive 2017. Разнообразието на цветове е голямо, но серията е лимитирана, а оригиналните модели с допълнителен клип-он можете да разгледате ТУК

Нова функционалност при очилата

Нещо което, вероятно малко хора знаят, е че "качествените диоптрични стъкла имат UV защита, равносилна на тази при слънчевите, така че те защитават равностойно очите", обяснява като специалист в оптичния бранш, управителят на българската марка очила KWIAT – г-н Павел Цветков. Въпреки че вредните UV лъчи се асоциират предимно с лятото, те са еднакви както през топлите месеци, така и през студените. През зимата обаче слънцето е по-ниско и независимо дали шофираме или вървим, то навлиза по-директно в очите. Снегът отразява светлината по-силно, отколкото морето, затова се чувстваме по-некомфортно, когато светлината ни заслепява през зимата. Ако сме свикнали с облачното време в продължение на няколко дни, когато слънцето изведнъж блесне по-силно, очите ни са много по-чувствителни. Да не забравяме също, че когато очите се присвиват повече, около тях се появяват малки, нежелани бръчки. Освен от светлината, очилата могат да предпазят очите ни и от по-силния и студен вятър. Предвид тези неща е добре да имаме на разположение слънчеви очила и през зимата.

Нова функционалност при очилата

Станете част от Jenite.bg във Facebook!    

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay