Петя Велкова ще е цялата диамантена за конкурса Top model of the world

Преди Top model of the world

Преди десет дена стана ясно, че Петя Велкова ще представя България на Top Model Of The World 2010 - вторият по значимост в световен план конкурс за красота след Мис Свят. Той се провежда в Германия и търси най-добрия модел, който да е независим, талантлив и с осъзнато чувство за мода. Според екипа на "Expose" - агенцията, която изпраща Петя на конкурса, тя е най-подходящата и ще представи достойно страната ни пред близо 10 милионната телевизионна аудитория, която става съпричастна с незабравимото събитие.

 

Петя ще очарова журито на Top Model Of The World 2010 със съвсем различна визия, която подготвя специално за финала. Днес тя за първи път показа облеклата, обувките и бижутата, на които се е спряла за световния конкурс в Германия. Короната, с която тя ще се представи е уникат, автентична за българската култура и е създадена след 150 часа ръчен труд.

 

Роклите, с които Петя заминава на конкурса са дело на Romantika fashion и са ушити специално за Петя от София Борисова като тази, с която ще дефилира на последния тур е обсипана с камъни Сваровски. Специално изработени по поръчка са и обувките, които се предлагат в собствения бутик на Петя Велкова. На най-разголения тур, Петя ще дефилира по специален комплект бански, който също е инкрустиран с камъни Сваровски. Стилът й ще бъде съвсем диамантен и благодарение на специално изработените диамантени бижута.

 

Петя Велкова е родена на 15 август 1987 г. и от 12-годишна е на модния подиум. Била е модел в Турция и Италия, но се е отказала, защото установила, че не може да изкара дълго време извън България. Сега тя се занимава с мода, има собствен бутик, а доскоро водеше предаването "Така го правят жените" по BBT. Преди време нашумя покрай връзката си с бизнесмена Христо Сираков, както и с и голата си фотосесия за родния "Playboy".

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay