С какви сутиени да носите прозрачен топ

Няма нужда да споменаваме колко модерни стават мрежестите дрехи през тази година. Но случвало ли ви се е да пазарувате и да попаднете на супер сладко мрежесто горнище, но да не посмеете да го купите, защото не знаете какво да сложите отдолу? Не сте единствените – изборът на подходящо бельо, което да комбинирате с прозрачна блуза, е трудно, но не и невъзможно.

Но какъв е смисълът да носите нещо напълно прозрачно? Според модни експерти мрежестото горнище е перфектен основен слой от тоалета, защото позволява да добавите допълнителни дрехи върху него, без да изглеждате прекалено обемисти.

За щастие има няколко вида сутиени, които предлагат точното "прикриване", но не изглеждат зле под горнището. Изборът на правилния се свежда и до вашия личен стил и това, което ви кара да се чувствате комфортно и уверени. 

Бралет

Бралетът е основен елемент в дамската мода, особено заради неговите комфорт и гъвкавост. Много жени избират да го носят, особено с прозрачни или мрежести горнища. Можете да смесвате различни цветове, шарки и тъкани или да го поддържате визията семпла с монохроматичен вид. Освен това този сутиен изглежда супер секси, носен и самостоятелно.

Топ без презрамки/бандо

Това е друг задължителен елемент за всяка от вас, която притежава мрежесто горнище. Тези топове са по-подходящи за дамите с по-малък бюст. Изберете семпло бандо за ежедневна визия и нещо по-смело за вечер навън с момичетата. Ние лично бихме заложили на блестящата му вресия, която нежно ще се прокрадва през блузата.

Бюстие

Бюстиетата без съмнение са секси и избутват "момичетата" нагоре, придържайки ги на място, но също така прегръщайки фигурата ви, придавайки ви формата на пясъчен часовник. Направете сутиена основен елемент, като запазите останалата част от тоалета класическа. Помислете за черен костюм с панталон и красиви високи обувки.

Спортен сутиен

Ако търсите малко повече покритие, спортният сутиен е правилният избор. Освен това е супер удобен, така че можете да го носите през целия ден. Когато става въпрос за стил, няма правилен или грешен отговор. Комбинирайте го така, както ви харесва.

Дантелен сутиен

Тук вдигаме нивото със сутиен, който е закачлив и игрив, но супер секси. Ако искате той наистина да се откроява, изберете сутиен с различен цвят. Отново, всичко опира до вашето ниво на комфорт.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay