Селена Гомез прие наградата на Billboard в плетена рокля на Oscar de la Renta

Селена Гомез изглеждаше прелестно в шармантна рокля на цветя, докато приемаше музикалната си награда Billboard за 2023 г. в категорията за най-добър афробийт. Събитието се състоя в неделя, а Селена бе облечена в плетена рокля на Оскар де ла Рента, докато изказваше предварително записана реч, пусната преди шоуто.

31-годишната изпълнителка на "Calm Down” изглеждаше готова за купон в цветната мини рокля без ръкави, която е изработена от 3D плетени цветя и вързана с панделка на врата.

Селена беше с прибрана назад коса на висока конска опашка, лъскаво нюд червило и блестящ бронзант.

Въпреки че нейният аутфит на Oscar de la Renta в момента не е достъпен за закупуване, тя със сигурност е вдъхновена от визия Тейлър Суифт, която носеше подобна флорална рокля от дизайнера на наградите Грами през 2021 г.

"Здравей, Билборд! Благодаря ви, момчета, толкова много за тази награда", каза Гомес, която си сътрудничи върху "Calm Down" с 23-годишния нигерийски рапър Rema.

"Това честно е дело на Рема", продължи тя. "Той ме избра да бъда част от такава невероятна песен. Така че искам да му благодаря и на всички вас за стрийминг и слушане и ми се иска да бяхме там. Но ти благодаря!"

"Calm Down” също беше номинирана в четири други категории на шоуто за награди в неделя, което е "преосмислена” версия на типичния си формат, според музикалните награди на Billboard, включващ "изпълнения” на места по целия свят.

Нейното видео в Billboards следва поредица от забавни модни моменти напевицата, която се появи в града с най-добрата си приятелка Тейлър Суифт през последните дни.

Тя носеше шикозна черна визия за посещаване на суши ресторант с певицата Суифт и Зоуи Кравиц миналия месец, след бе забелязана с интересна плетена макси рокля по време на момичешка вечер със Суифт и новата приятелка Brittany Mahomes (както и Gigi Hadid, Кара Делевин и Софи Търнър).

Не се съмняваме, че всичко ще продължи да цъфти за Гомес, докато музиката ѝ продължава да трупа награди.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay