Скъпоценен сутиен от Victoria's Secret, на стойност 2 милиона долара

Той съдържа в себе си 6500 скъпоценни камъка

Скъпоценен сутиен от Victoria's Secret, на стойност 2 милиона долара

През годините Victoria’s Secret доказва, че е една от най-могъщите модни марки на света. Моделите бельо, които професионалистите в компанията създават, често биват оценявани на няколко милиона долара. За всяка своя годишнина дизайнерите създават от скъп и луксозен до инкрустиран с диаманти сутиен.

Ето че и тази година модният гигант не пропусна да пусне на пазара наистина скъпоценен артикул. Става въпрос за модел от серията "Сутиен от фантазиите”, на стойност 2 милиона долара, който беше представен от модела Лили Олдридж.

Бельото е изработено от 6500 скъпоценни камъка и официално е един от "най-разточителните” сутиени, създаван от марката. Бикините към сутиена пък са направени от над 500 скъпоценни камъка.

Скъпоценен сутиен от Victoria's Secret, на стойност 2 милиона долара

Името на модела на 2015 година е Fireworks Fantasy Bra. Той е центърът на новата колекция на марката и за създаването му са били необходими 685 часа труд. Само в чашките се съдържат скъпоценности като жълт сапфир, син топаз и гранат. А диамантите тежат повече от 375 карата, като не включваме използваното 18-каратово злато.

Скъпоценен сутиен от Victoria's Secret, на стойност 2 милиона долара

Скъпоценното бельо ще бъде официално представено на юбилейното 20-то зрелищно шоу на бранда, което ще се състои на 8 декември. Вижте видео на първата среща на Лили Олдридж с изкусителното бельо, създадено специално по нейните мерки. 

Моделите от серията "Сутиен от фантазиите” се предлагат на пазара като специален подарък за специален празник, но от тях са купени само единични бройки. Въпреки внушителната си цена обаче моделът от тази година далеч не е най-скъпият, който Victoria’s Secret са произвеждали. През 2000 година Жизел Бюндхен представи сутиен за 12 милиона долара, който попадна в Книгата на световните рекорди на Гинес заради внушителната си цена.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay