Съвети за свежа и стилна визия

Съвети за свежа и стилна визия

Тялото има памет или поне така казват. Alessa също е убедена в това. Когато го поглезите с фини материи, разкошен дизайн, качествен шеф и кройка, то няма да забрави тези усещания и ще продължава да ги търси във всяка дреха. Но не всяка дреха е Alessa. Не всички блузи, панталони и като цяло модни предложения са направени с ентусиазма и отдадеността, с които твори екипът, поддържащ бранда на пазара. Ако сте негови настоящи клиенти, и самù сте се уверили в това.

Защо трябва да се чувствате специални?

Alessa вярва, че дамите са специални, просто защото са се родили жени. Затова те трябва да инвестират в най-ценното - в себе си, в удобството и красивия си външен вид, излъчване и визия. Независимо какво обичате или Ви се налага да носите: официално-делови стил облекло, закачливи принтове, секси рокли, леки и ефирни материи - Вие имате правото да се чувствате открояващи се винаги и навсякъде.

Но понякога богатият асортимент може да Ви обърка и да изпитате затруднения при избора на цветове, комбинации, аксесоари. Затова Alessa иска да Ви даде няколко съвета и насоки, които да преобърнат представите Ви за шикозност и качествени дрехи.

Кои са най-значимите според Alessa съвети относно избора на дрехи и придържането към тенденции?

Най-ценният съвет, който можете да получите във връзка с облеклото, е да НЕ следвате неотклонно хитовете на пазара в сферата на модната индустрия. Никой не Ви забранява да сте различни - всъщност това е един от най-безценните и горещи съвети, които някога ще получите. Обръщайте внимание на тена на кожата, очите, косата си. Изследвайте пред огледалото силните страни на фигурата си и природните си дадености и ги подчертайте по подходящ начин. Избегнете негативните емоции и вземете под внимание следните съвети и препоръки:

  • възрастта може да е враг, когато говорим за дамски дрехи. Често пъти се получават смехотворни ефекти поради инфантилност. Дрехите няма да прикрият възрастта Ви, но могат да акцентират върху нея;

  • вторият съвет, който ще Ви дадем от Alessa, е да пазарувате, когато сте в настроение. От емоционалното Ви състояние зависи цялостната Ви визия. А дрехи не се купуват всеки ден;

  • третият, един от вечните съвети, гласи: невинаги стил е равно на черно, сиво или тъмно синьо. Стилната визия действително кореспондира с цветовете, но пъстра права рокля изглежда по-добре от едноцветна рокля с воали, пайети, ресни и т.н. Идва лято - помислете върху това;

  • свежият вид, индивидуалността, виталността и аурата Ви могат да се подчертаят с умело подбрани аксесоари - шапки, ръкавици, чокъри, колани, но ако се стремите към по-строг и изчистен вид, подберете един, най-много два аксесоара. Стилни е равно на силни, помнете го добре.

На какво Alessa, а и всеки моден бранд, трябва да обръща винаги внимание, когато изработва нови модели

Качеството - преди всичко. Важен е произходът на тъканите и материите, тъй като от тях зависи каква ще е здравината на дрехата. Няма експерт, който да Ви посъветва да купувате риза или яке, които ще поносите само 1 сезон. Разумните покупки са най-рентабилните.

Нека не забравяме обаче, че и най-влагоустойчивото яке с гъши пух например няма да спечели вниманието Ви, ако няма търговски вид и красива визия. Често пъти дори определящи са цветовете и кройките, а не толкова - тъканите и материалите, вложени за ушиването на дрехите.

Когато търсите красотата, не забравяйте и качеството - те трябва да вървят редом един до друг, да са напълно съвместими. Този стремеж е напълно реалистичен.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay