Топ 10 на най-зрелищните скандали в модните среди. Насладете се!

Най-зрелищните скандали в модните среди

Топ 10 на най-зрелищните скандали в модните среди. Насладете се!

Забравете холивудските звезди и рок бандите - класацията за най-зрелищно скандално поведение е оглавена от модните среди. Това са десетте най-пикантни и обсъждани фешън скандала - сипете си по чаша вино и се посмейте за сметка на модните светила:

 

Gucci

 В зората 80-те един от синовете на Алдо Гучи дава публичен достъп до финансовите документи на компанията, а това почти изпраща именития му баща в затвора за данъчна измама. Малко по-късно, през 1995, Маурицио Гучи е убит, а 3 години по-късно бившата му жена е арестувана по обвинението, че е поръчала удара.

Днес около модната къща също има достатъчно скандални слухове, без дори да споменаваме за напрежението между The Gucci Group и Tom Ford, което започна преди няколко години.

 

Наоми Кембъл

 Дивата, известна с бурния си характер, беше съдена за побой над асистентката си през далечната 2000 г. През 2003 г. започна ново дело, този път красавицата замерила друг свой асистент с телефон. Само 3 години по-късно беше осъдена за углавно престъпление, след като отново хвърли телефон, този път по главата на икономката си. Последното й провинение е от 2008 г., когато беше арестувана на летище Хийтроу по подозрение за обида на полицай, след като един от куфарите й бил загубен.

 

Versace 

 Трагичната смърт на Джани Версаче не е единствената лична битка на звездното семейство. То трябваше да се изправи срещу много проблеми, включително този с наркотиците на Донатела Версаче.

 

Dolce and Gabbana 

 Дуото дизайнери бяха санкционирани за укриване на данъци. Скандалът все още не е напълно отшумял, тъй като получиха обвинителен акт в края на 2010.

 

Майли Сайръс 

Още преди шума около прословутия й танц на пилон и преди в пресата да изтекат снимки как старлетката взема наркотици предположихме, че тя може би върви по стъпките на Бритни Спиърс. Miley се появи полугола във фотосесия за известното модно списание Vanuty Fair през 2008.

 

Тери Ричардсън 

Скандалните му фотографии и твърденията за разкрепостеното му сексуално поведение са повдигали не една вежда, особено след като беше разкрито, че много от модните светила са знаели за подвизите му с някои от моделите му, но просто са обърнали глава на другата страна.

 

American Apparel 

Компанията винаги е била като фабрика за скандали, като започнем от съдебните дела срещу основателя й, заплахите от банкрут, смелите и преминаващи всякакви граници рекламни кампании и стигнем до неясната им политика за избор на персонала. Няма и знаци, че тази тенденция ще спре... освен ако марката не фалира наистина.

 

Кейт Мос 

Всички предполагаха, че кариерата на модната икона ще приключи след като авторитетното the Daily Mirror публикува снимки, на които тя подрежда линии от бял прах (предполагаемо кокаин). Ангажиментите й прекратиха H&M, Chanel и Burberry. Dior обаче не се отказаха от Kейт и скоро тя се появи на доста лъскави корици. Намери и много други поддръжници, сред които Alexander McQueen. Той се появи на финала на едно от ревютата си с тениска с надпис "Обичаме те Кейт." Сега, няколко години по-късно, Moс отново е на върха на кариерата си.

 

Уинона Райдър

Да поговорим за любовта към модата - мина цяло десетилетие и все още не можем да забравим как Уинона беше арестувана за кражба на дрехи на стойност над 5,000 долара в лъскавия квартал Бевърли Хилс.

 

Джанет Джаксън и Джъстин Тимбърлейк

Кой е в състояние да забрави как на дуетното им изпълнение, по време на полувремето на Супер Купата през 2004, Джъстин скъса "инцидентно" тоалета на Джанет и всички видяхме... женските й прелести.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay