Кой ще ни топли в хладните летни вечери?

Избираме тази нова линия плетени облекла

Понякога сезонът на щурците ни изненадва и с по-хладни вечери. Разбира се, притежанието на показаните плетени благинки няма да измести нуждата ни от сгряващо мъжко тяло. Но пък сме сигурни, че и на него ще му е приятно да ни гушка на скалите, докосвайки се до приятните меки материи.

Предложенията са излезли изпод куката (или по-скоро въображението) на Tiggi Maconochie. Досега тя се е занимавала основно с фотография, но наскоро представи дебютната си модна линия. Летящ старт! Моделите наистина успяха да ни впечатлят и пожелаваме на Tiggi дълго да ни радва с такива изненади.

Кой ще ни топли в хладните летни вечери?

Тя е кръстила новооснования си лейбъл Garzón - на едно от любимите си кътчета в Уругвай. "Уругвайската провинция е много елегантна" - обяснява вдъхновението си начинаещата моделиерка. - "Доста дизайнери ходят там, за да се направят плетивата им, например Стела Маккартни и Марк Джейкъбс. В тази страна има толкова красива, мека вълна." Пътешествие дотам ѝ донесло екзотично и романтично вдъхновение.

"Вълната се счита за нещо всекидневно, а аз исках да внеса в нея и елегантност. Човекът носи вълна от хиляда години, но все още не я уважава. Това е моят начин да пренапиша историята."

И наистина можем да кажем, че Tiggy успява да постигне целта си. Щом посред лято започнахме да се заглеждаме по вълнени дрехи, явно наистина е тръгнала в правилната посока.

Кой ще ни топли в хладните летни вечери?

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 11.07.2012|12:32
Класика! Плетените дрехи, а напоследък и самото плетене, никога няма да излязат мода! Страшно ефектни пуловери, жилетки, болера.
4
Не е посочен 11.07.2012|10:52
ООоо не, дори ми стана още по-горещо докато го гледах.
3
Не е посочен 11.07.2012|10:38
Страхотни моделчета, макар че ръчно плетените неща са си лукс, ако нямаш сръчна баба или мама. ;)
2
Не е посочен 11.07.2012|10:37
Не може ли да ни стопли една нежна прегръдка от любимият човек!?Аз предпочитам,отколкото да се омотая с одеялото
1
Не е посочен 11.07.2012|09:31
има хубави неща,макар че последното,за което ще се сетя в летните вечери, е нещо плетено,предпочитам да оставя плетивата за есенния и зимния сезон когато са толкова актуални
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay